Drunken sailor

Det är inte lätt när man är sjuk.. Verkligen inte! Känner mig trött och håller på att somnar fast än klockan endast är åtta... Men det är väl bra det också, eller?
Någon som har missat oroligheterna i Egypten? Ne, trodde väl det! Jag och mamma satt och pratade om det igår och kom fram till att om det fortfarande är så när vi ska åka så tar vi en sista minuten resa till ett annat varmt land, eller bokar om och betalar mellanskillnaden som jag läste att man tydligen kunde göra om "Egyptenkrisen" fortfarande härjade.. Men guuuuud jag vill så gärna dit!



Nu ska jag fortsätta se på Ice age på CANAL+FIRST

-E

Dag sex.

Typ av killar jag faller för.

Jag går och har alltid gått efter utseendet på killar. Jag tror att jag dras till blonda, snygga, långa och vältränade killar. Fast å andra sidan så är jag tillsammans med Kim som är brunhårig, ganska otränad (men smal ändå) så kanske jag är helt ute och cyklar! ;)


Mitt guldhjärta!

-E

Dagens:



* Jag har upptäckt att jag har gått ner 3 kilo sedan jag började med GI. (2 veckor sedan)
* Jag har fått lön och känner mig rik.
*
Jag fyller år om en vecka och en dag! 




* Jag har blivit sjuk -IGEN..
* Kim ska inte med till Egypten längre... :(
* Jag missar afron idag för att jag inte får träna för mamma.
* Jag bröt mitt godisförbud igår och har alltså ätit godis i år..! Men har idag påbörjas ett nytt!


-E


Dag fem.

Något jag vill ha mer än något annat just nu.
8 februari, utflyttningsfest? Ne så går det nog inte till

Nagelförlängning.



-E

Dag fyra.

Mina mål/drömmar/önskningar.

Mitt mål är att klara av skolan med bra betyg, alltså ta studenten. Att jag ska köra GI m träning och komma i form till utlandsresan/sommaren.
Drömmar har jag många av, bli rik, modell.
Önskningar är att Kim går med på att ha utflyttningsfest till helgen och går ut med mig helgen efter (y) Eftersom jag snart fyller år så har jag några till önskningar, men dom talar jag inte om! ;)

   
                                 
                                  Önskning. Östsibirisk laika eller gråhund.

-E

Just nu; Jägarexamen

Vet ni hur hagelskott dödar ex en hare? Svar: chock. Haglet slår in på så många ställen så de blir chockade och dör,, haha! Vanligast är att haglet bara sitter innanför skinnet. Sjukt!

Trött. Så Trött.

Inatt hade jag sjukt svårt att sova ovanligt. Somnade ialla fall runt halv två tiden och vaknade halv åtta, då hade jag försovit mig 1½ timme.. :p Sedan bar det ut på isen i Sidskogen. Hann bli fyra fällningar och noll fiskar! Haha, sedan vid halv tolv snåret drog jag mig vidaretill Harsa där jag skulle diska för fulla muggar. Det kom 638 matgäster till lunch vilket resulterade ca 1200 tallrikar att diska och ungefär lika många glas och muggar, pust*
Helt slut.
Skulle ha jobbat till åtta, men stannade kvar till nio. Jobbigt men kommer kännas riktigt bra med fet lön i Februari!

Nu är det fullt hus här hemma, så ska sätta mig i köket vara social, dricka upp min drink som jag precis fick av Tomas, sen gå och lägga mig!

Puss och kram alla kära läsare. -E


Ute på sjön.

Fiskar.. Börjar jobba klockan tolv, så snart bär det av hemmåt för att duscha och göra mig i ordning! Gårdagen spenderades med Tomas och Johanna hemma hos Tomas med lite monopol spelande :) Mys! Nu ska jag håll ögonen på angeldonen! Puss o kram.

Dag tre.

Min favorit årstid.

Min favorit årstid är sommaren. Hela mitt liv har jag alltid älskat vintern, nästan kunnat flytta till nordpolen och ha vinter 24/7. Det ändrades förra året.. Varför jag har älskat vintern har varit för att våran familj alltid har åkt på utflykt med skoter, anglat och haft MASSA mys med skoteråkning, med förra vintern var min första vinter med Kim och hans skoter. Han körde hela tiden som en idiot med mig som ledde till att jag blev skoterrädd så nu har jag inget att riktigt se fram emot när vintern kommer. Nu känner jag som alla 08-or att det bara är kallt å jävligt, att det lika gärna kan vara sommar året runt. Angla är jätte kul, men inget annat.

Sommaren tycker jag om för att det är varmt och skönt, man blir brun och man kan gå barbent! Man har ett lååångt sommarlov och man kan bada i vattnet! Sen är pricken över í;t att det är dans på Sidskogen :D

-E


:(...

Fjärde natten utan Kim.. Trodde jag skulle få vara med honom ikväll men tydligen så gick det inte idag heller, han ska vara med Tomas (ikväll igen) sedan jobba.. Låter töntigt menne.. :( Imorgon hinner ingen av oss.. kanske ses en sväng men inge mer, usch. Men ingen idé att bry sig, eller?

Ellos.

Fick hem ett paket idag, kändes som julafton! =D

Till Egypten;


Strandkjol, fast jag köpte en vit sådan.


Åsså bikinibh och trosa, samma modell och en annan färg! Rosa med rosa/vitrutiga band, schyysst.

-/Allt jag hade att säga, E.

Dag två.

En person jag vill träffa just nu;

Kim just nu, men inte hela tiden.
Min mormor. Skulle behöva åka ner till Stockholm en helg och mysa lite! Har försökt planera en helg men har så fullt upp :( Har ialla fall bestämt (med mig själv) att jag ska ner innan februari är slut och fixa naglarna! Blir bra det :)

En bild på min helt underbara och sockersöta mormor! ♥



-/E

Dag ett.



Fakta;
- Jag heter Erica Ling bra att veta.
-
Jag blir ett år äldre om 14 dagar.
- Jag är förlovad och bor tillsammans med mitt hjärta, Kim.
- Jag älskar att jaga, även om jag inte har varit ut på länge.
- Jag är fruktansvärt skol- och morgon trött.
- Jag har godisförbud och har inte ätit godis på hela detta år!
- Jag, Kim min familj och två andra par åker snart till Egypten! =D Längtaaas (y)
- Jag har underbara vänner.
- Jag har en jakthund och två supergosiga katter!
- Jag började skolan ett år tidigare än alla andra i min ålder.

-/E

Tjugofem dagar.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12– En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Lite efter..

Har haft all tid i världen att blogga men ingen dator.. irriterande! Hur som helst, något som inte alla vet så har jag och Kim varit och kolla på ett hus, inte så väldigt stort bara 55 kvadratmeter, men det duger fint för oss två + förmodligen hund och katt! Vi har bara bott i huset i Storsved i knappt en månad, men vi har iaf bestämt oss för att flytta, så i Mars/April packas flyttlådorna igen! 
Hehe =)

Ska dessutom lägga up bilder på kläderna jag köpte i helgen, men det får jag göra när jag har hälsat på Kims dator!



Hyllan



Eh, slänger upp lite fler bilder sen! =)

/E


Grattis Angelica! =)

Igår tänkte jag gå ut på bloggen och skriva några saker, ex. lägga ut bilder på mina nyinköpta kläder, men bloggen funkade inte så då blev det inte av.. och nu har jag bråttom ner till angelica på födelsedagsfika!! Hejhej!

Bara så att alla vet..

Det kommer inte att bli nå inflyttningfest nu i helgen, utan vi köttar förmodligen nästa helg, bara jag och kim! Skriver mer sen nångång när jag sitter vid en dator! Nu ska jag vara lite social mot Sara och Andreas, pusshej!

Skaffa dator och internet i huset? Ja tack!

Gud vad det suger att det inte går att lägga in bilder eller göra mellanrum i texten när jag bloggar genom telefonen, :( Ialla fall, Har precis gått och lagt mig i min underbara säng, nu väntas bara hjärtat men han får tyst krypa ner när jag har somnat =) Kimmi har pratat med hyresvärden om det andra (mini) huset, så nu ska vi bara välja dag och tid sedan åka och kolla på det :) Blir bra det här! Idag hade vi en helt värdelös men ack så härlig skoldag! :) Började två och slutade fyra, haha! Kom hem vid fem och hoppade för första gången av vid min busshållsplats! Som pricken över í:t så kom snällaste Sara&Andreas och hämtade å skjutsade mig till huset eftersom jag inte hade några reflexer på mig! :) Tack så mycket!! :D Nu ska jag sova, eller spela lite spel på telen hehe, godnatt!

Badmys!

En halv timme låg jag i badet och mös, tyvärr själv, och tänkte, gud så skönt! :D Var på ett fruktansvärts jobbigt pass afro idag tillsammans med bästaste Lovisa, apu vad otränad man är! Haha :) Sitter i min ensamhet i huset och väntar på att Kim ska slita sig från datan och komma hit (om han nu gör det) eller på att T&A ska komma hit så att vi ska diskutera om det blir något inflyttningsfest i helgen eller inte.. Känns inte som det eftersom Tomas tydligen har jour -.- suck. Förstår inte varför jag hela riden ska vara själv hemma :(

Tränat!

Efter ett pass på STARK gör jag mig förtjänt av ett långt bad! Mums :D

Ensamt..

Det är då otroligt.. Jag som bor tillsammans med tre stycken andra människor sitter helt ensam kvart i elva en tisdagskväll! Suck och pust! Har försökt fått hit Kim, men han "kommer snart" för en timme sedan.. Måste ner till frysen innan jag går och lägger mig men vet inte om jag vågar! Tänker bara på tanten från skräckfilmen igår :( Tror jag slänger ut wokpåsen i snön istället! Lovis var här idag! Satt och pratade, kollade på film och hade grönsaksmys! Imorgon blir det STARK tillsammans med henne =) Eh nu ska jag sova, godnatt!

som citron ungefär.

Kim är sur och har vänt mig ryggen. Han har dessutom tagit allt täcke, somnat och tänker inte skjutsa mig till skolan i morgon. Usch, jag blir sååå förbannad! :D Angelica försökte för några timmar sedan kolla på skräckis med mig, men eftersom jag mest satt och höll för öronen/ögonen så beslutade vi för att gå och lägga oss.. Meeen som vanligt har jag legat och kollat i taket.. :( börjar bli less nu! Klockan är tjugo över tolv så ska göra ett nytt försök, nu banne mig! =)

Puh!

Nu är Tomas och Angelica inflyttad! Nu gäller det bara att komma iordning! På fredag ska jag och hjärtat till IKEA och köpa lite möbler, eller jaa hyller iaf! Så det blir pricken över i;t ! På lördag köttar vi inflyttningsfest, eller? Tror och hoppas det iaf! Hehe :) Kanske dags att börja med yogan, eller iaf göra referatet.. suck på denna skolgång :( -/Erica

Your not forever young.

Hoping for the best but expecting the worst why did you gonna drop the bomb or not?

Besluts ångest.

Kul att man håller på att flytta in i ett super fint hus i Storsved och samtidigt får veta att drömhuset som förövrigt jag och Kim har stått först på i 1,5 år står tomt om 3 månader.. Hur gör vi nu... Det "huset" är mindre än det som vi "bor" i nu,  men det skulle ju verkligen vara en femetta att bo själv med Kim.. FAN.
Väldigt svårt, samtidigt har jag kärat ner mig i huset lix, men under vissa omständigheter så vet jag att vi inte kommer att bo alltför länge i Storsved, och det gör också ganska mycket.

Bondarv VS Storsved

-/ Erica


Jägarexamen.

Idag ska jag påbörja min jägarexamen kurs. Längtar så, ska bli så roligt att bli.. Jägare? haha! Synd bara att det kommer att ta sån tid! Varje söndag kommer det vara en två timmars lektion i Sidskogen. Varje söndag! heh, Igår började dessutom vargjakten, härligt då blir vi av med några jävlar! :D tyvärr bara 20 :(

En död varg är en bra varg.
-/ Erica


Förlåt alla som blev väckta!

Kim visste inte var jag var när han kom hem inatt, vilket resulterade att han ringde runt till halva jarse för att få veta vart jag var.. Var inte meningen att alla skulle bli väckta och bli oroliga.. Förlåt för det, gissa bara hur pinsamt det är att få ringa runt till alla och säga att jag lever!..

Menmen, så det kan bli.. Lovar då att det inte kommer att hända igen!
Jag var somsagt med Cissi :)

.

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din

Du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
Du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till

Tyckte den passa bra nu.

Mys.

Sitter och kollar på The Tourist, ni vet Angelinas nyaste film. Inte alls bra tyckte jag, inget jag rekommenderar.. Enda positiva är att det är två snygga människor i huvudrollen!



Däremot så såg jag Bröderna Karlsson tidigare ikväll, det var grymt bra! Har hört mkt om den, och otroligt nog så var den väldigt bra! =)



Nu hör jag så mycket snarkande här bredvid, så nu tror jag att jag höjer volymen och fortsätter se på The Tourist.
/ E

Hos E.

Är hemma hos Emma nu, sitter och ser på när hon sminkar sig! Snart bär det av till huset för min del, Emma ska med och se vart det ligger! Lill-hjärtat är fortf på lan :( Förhoppningsvis kommer han hem ikväll, men det är nog tveksamt eftersom lanet inte slutar förrens i morgon klockan 12. Jaja..

Händer ikväll då? Har sån sjuk lust att hitta på någonting riktigt roligt!! hehe, menmen blir väl samma vanliga, sitta hemma -.- Hoppas Kim kommer hem så kanske vi kan åka hem till Sara&Andreas och spela Monopol! Haha, vilken lördagkväll.. :)


Mummen.

/E

Innan jag går och lägger mig..

Vill jag bara tacka för en helt underbar kväll! Så här roligt som jag hade har jag inte haft på länge! You made my night, puss på ER. Nu ska jag sova, nattinatti!

Hos bästis!

Tjaaa!

Sitter hemma hos Emma nu och gör oss i ordning för ikväll!! Ikväll ska det festas som aldrig förr :D
Shiiet, har verkligen ingenting som jag kommer på att skriva om! haha.. Ska iaf till Ljusdal om en timme med Kajsa, Emma och Sofia, skoj! Synd att inte Linnea x2 är med bara.. men det är ändå inte sista gången satte!

Kimmi har (eller ska) åka till Söderhamn för att lana (suck) så får jag sova hos Emma, inte för att det gör något men man vill ju alltid vakna hemma efter en utekväll! Som ett plus i kanten får jag sluta med att jag kommer så se lite mer på en superbra film som Emma har! hehe

Hare, -Erica

kalas.

Hemma hos Cissi nu (y) Hittade lite gamla bilder på mig! Haha :) Tänkte lägga ut några nu;






Man skymtar mig i bakrunden.
hurm..Alien..hurm..


Födelsedags"barnet"

Atsingen, nu är det krubb så hinner inte kika efter fler bilder!
Simma lugnt

/E

Grattis! ♥

Hade inge foto på Gammelfarmor, så får helt enkelt knäppa ett på henne ikväll och lägga upp!

Hallåhej!

onsdag och redan skol less :(

Lider av physiskt fel, kommer åter i morgon.

Första dagen.

Den var helt chill. Nästan lite för lugn tycker jag :) Imorgon gäller det att plugga arslet av mig, då jag måste göra klart geografi, svenska och yoga uppgift.. suck å stön.. =) Resten av veckan kommer jag behöva spendera på huset, och dessutom ska jag umgås med Evelina på torsdag och ha (kanske?) inflyttningfika på fredag om det går för alla, + att det är hockey. En fågel viskade i mitt öra att SP ska ha fest? Inte vet jag om man ska känna sig inbjuden, förstod inte ens vilka det var som skulle ha den haha, menmen hur som helst kommer jag att ha en fullspäckad vecka! Gud vad härligt, jag börjar känna mig trött. Dessutom börjar Kim bli gosig här bredvid, så nu är det bäst att jag slutar skriva! Hah godnatt alla! -Erica

Hos oss.

Är hemma i huset nu och ska sova. Tur att man somnar också.. la mig för si sådär en timme sedan, och jag är inte ett dugg trött, vilket jag var när jag la mig. :/ Men ligger jag här ett tag till och spanar in bloggar så somnar jag nog snart! Godnatt

Nångång igen!

Sitter och ser tillbaka på min barndom bilder från i sommar, då jag hade blont hår. Säg vad ni vill men saknar mitt ljusa hår.. :( Trivdes mycket bättre i det...




Å, vad jag saknar det! :( Nu kommer hjärtat och hämtar mig!! :D Guldvärt

My gosh..

Helt klart den sämsta dagen i mitt liv. Helt ovärd. Skola i morgon och Kim kommer inte ikväll. Dessutom har jag inge smink i Sidskogen. Usch


Måndag, hemstudiedag.

Lördagen spenderades på Harsa från 11-20, sen hämtade Kim mig och skjutsade mig till Kajsa, där vi spelade Alias, kortspel och lite annat! Vid ett tiden åkte vi snålskjuts med Sofias pappa hem till Emma där jag spenderade natten! =) Gud vad jag inte orkar skriva.. Inte orkar jag med sklan heller :/ suck..!
Sitter just nu och försöker skriva svenskan, som ska vara klar i morgon :( Tvi på allt plugg! Måste dessutom leta rätt på mina företagsekonomi böcker och mitt busskort. Kan vi inte ta studenten i år istället?

-Erica

Lunchinlägg.

Gud vad skönt det är att gå på lunch och låta folk som kan stället, sköta om disken! Haha ska fråga jan-Åke om jag behövs i morgon, hoppas verkligen inte det, jag är så slut i kroppen! :( P&K

orklös..

Har diskat i bara tre timmar och är helt slut! Kul, då har jag bara 4 timmat kvar.. :( Tror att jag håller på att bli sjuk, konstigt om jag blir det, eftersom jag inte hat blivit frisk från min förkylning än :s Nu ska jag gå och ta en kopp choklad, sen gå och byta av margit :) P&K Erica

Mm MUMS.

Efter att ha pysslat på här i huset så har jag förtjänat en stor portion frukost! :D champinjonsoppa står på menyn! :))

godmorgon!

Usch vad dålig jag är. Klockan är 13 och jag ligger fortfarande i sängen! :) Idag är det röddag, men ändå åker kim och jobbar *suck. Vad händer idag då? Funderar att gå till backen och fika menne, inte vet jag e ;) Hoppas hjärtat har slutat jobbat snart så man kan ta sig någonstans och hitta på något! Ne, men nu är det nog dags för mig att kliva upp, eller? =) Fy skäms på mig att jag inte bloggat något! :) Lite senare (när jag har dator) slänger jag in några bilder på mina ny inköpte kläder från igår, och de jag vann på julklappsleken! :D P&K Erica

En sån dag...

Ah lite då.
Min dåliga dag började med att jag skulle ta skoter till jobbet. Lyckat. Ska backa ur carporten, och det går inte, eller joo, bara sidleds! Hade jag varit starkare så hade jag kunnat dra där bak och kommit ut, men tyvärr var det bara lilla jag som röck och slet :( Då ringde jag Kim som hoppade in i bilen och styrde bilen mot Sidskogen, så gick jag genom hela byn för att möta honom, höll på att frysa ihjäl.

När jag har diskat de fyra timmarna som jag skulle så ringer jag efter skjuts, som inte kan komma förrns FYRA... -.- då satte jag i gång och jobbade lite tills klockan slog om till fyra och pappa kom. Då säger Jan-Åke;
- Oj, jag har skrivit fel, du skulle jobba till 19:00 idag! Går det bra att du stannar längre?
- Visst.. Har bara gått hela dagen och väntat på att sluta haha =) Menmen, lite extra pengar skadar ju inte! :)

Så nu tycker jag att min pojk kan komma och pigga upp dagen, var så länge sen jag umgicks med honom!

Tack Evsiing dessutom för att du ville vara ledig på fredag, för då kunde jag hoppa in istället :) Känns som en riktigt härlig vecka, kommer förhoppningsvis jobba in hela Februari hyran! :D ♥

P&K Erica

Amsika amsika am am am.

Attans.. sömnproblem som ledde till att jag somnade 04:00 och vaknade 14:00, vilket resulterade att jag inte kan sova nu.. och jag som ska upp om sju timmar och jobba :( bläää.

Bara jobb å jobb å jobb.

I morgon blir det en tripp till Harsa och jobba 10-14. Bara fyra timmar, men bättre än inget! Ska jobba på lördag också, och förhoppningsvis erbjuder Jan-Åke mig att jobba fler dagar, vore super!!
Synd bara att mamma jobbar, Kim jobbar och pappsen ska med f&f till Hudik på någon undersökning. Med andra ord får jag ta skotern till jobbet i morgon.. God, wish me luck!!

Sömnproblem@Erica

Någon som vill byta?

....

Har suttit med svärmor och pratat å kollat på film i tre timmar, dessutom hunnit sett på pensionärs jävlar medans min pojkvän har suttit och spelat under hela den tiden. Skaffa aldrig en sån. God natt!

2 Januari

Hua, mycket att göra när man ska flytta... :( Väntar på att mamma, Kim och Tomas (Johanna?) ska komma med fler flyttkartonger! =) Hela kvällen går väl åt, åt detta.. suck och pust! Med från och med ikväll ska vi väl kunna bo där hoppas jag på!! :)

Knäpper bilder ikväll som jag får lägga ut!

P&K Erica

2011, vårat år!


Nytt år, nya tag!

Halluu!

Går dagen firades till att börja med i Sidskogen där vi kolla på raketer, drack champagne osv.. Sedan drog vi ner till Strid där det var fest och träffade Tomas & Johanna. Oturligt vis så drog nästan alla till Berget när vi kom, vilket Tomas och Johanna hade tänkt as well, men efter som Lilla jag var med så hoppade dom över det! :))

Vid två, när berget stängt åkte vi runt och skjutsade folk, sedan tillbaka till sidskogen där pappa var uppe- såklart! Jag gav upp vid fyra och fick sällskap av Kim hem, så låg vi i sängen och pratade till fem, sen upptäckte jag att jag låg och snacka men fick inge svar av Kim, då hade han somnat! hehe =) Vaknade tyvärr vid elva då Macke ringde Kim för att han måsta jobba!

Mitt nyårslöfte; Jag ska sluta äta kakor, godis och dricka dricka, börja träna!
Kims nyårslöfte; Han ska sluta äta ute! Inte så ofta iaf.




Nån mer än jag som tycker att det ser ovanligt ut att det står "31/12/2010 och 1/1"?

P&K Erica

RSS 2.0