Happy new year!

Nu hörs vi nästa år! :)

Buhu..

Händer idag då? Sov otroligt länge idag, känns riktigt skönt faktiskt! Som tur sover Kim fortfarande, så förmodligen håller han sig uppe ikväll =)
Nu blir det till att packa lite saker hos Lena och åka hem och pyssla lite, har fortfarande inte fått dit några möbler, så det är lite svårt att vara där..
Annars då, ikväll åker vi till Sidskogen och äter nere på bygdegårn med byborna, sedan får vi se om Kim vill stanna kvar så gör vi det. Vill han köra så åker vi ner på Järvsö eller så och "gör byn"!
xoxo Erica

Jag borde igentligen inte..

.. för jag borde sova! Men istället så ligger jag och kollar på kläder i telen.. Gina och HM säger jag bara..! fick min julklapp av min faster och hennes man idag, 800 spänn på gina! Blev jag glad eller blev jag glad tror ni? :D haha, nu ska jag titta vidare! Skrier ett inlägg i morgon, annars får jag göra det nästa år, haha, ha de!

Dagens hiss

Mat och livsnödvändigheter från mamma och pappa
och från farmor och farfar! :D
P&K Erica

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them

Herregud! I morgon är det nyårsafton.. Nu måste jag sova, Godnatt!

P&K Erica

Flygfoto!

Haha, eller nå =)


                 

Över och undervåning! ;)
Typ såhär ser det ut =) Vi beräknar med att vara helt inflyttade, iaf jag och Kim, på söndag så de som känner sig välkomna, kom på en fika!! :D

Oj, såg redan ett fel med min beskrivning! ^^ Men det skiter man väl i!

P&K Erica


Tiden går och sätter sina spår.

Usch och fy. Förstår inte att jag ska ha så svårt att sova på natten.. :( Klockan tre i natt var jag fortfarande vaken och kunde verkligen inte sova.. Så då ringde jag Kim, som satte sig i bilen och åkte hit! Vilken guldklimp! Hur som helst ställde jag mig och lagade mat åt oss, så vi kom inte i säng förrens fyra, sedan låg jag och kollade i taket och lyssnade på Kims andetag en lång stund. Låter skit töntigt men jag gjorde faktiskt det, haha!
Ställde klockan på 8 för att vi skulle flytta kartonger till huset, men stängde av larmet i sömnen och vaknade klockan 12 (y) haha.

Har ialla fall spenderat hela dagen åt att flytta och öppna kartonger i huset, men nu är vi ialla fall klar med köket, nästan! Eller jaa, hur som helst så har vi fortfarande 2 sovrum, en toa och 2 vardagsrum att möblera! Haha, kommer nog inte att bli färdigt förrens nästa år! =)

Har fått den bästa inflyttningspresenten man kan tänka sig av mamma, pappa, farmor & farfar! I morgon ska de åka och köpa basvaror och fylla upp vårat skafferi! Oroade mig lite innan hur mycket den summan skulle sluta på men tack, ni lättade mitt hjärta en del där!

P&K Erica

where did we go wrong..?

Eller? Nu ska jag gå och packa lite, sedan sova.. ska upp i tid i morgon så vi kan börja köra ner prylar och miblera, om vi hinner! Godnatt

Hit har jag kommit för att stanna

The house

Badrummet


Köket


Ett av sovrummen



Det andra sovrummet från hörnet. (Dum som jag var knäppte jag inte från dörröppningen...)



Vardagsrummet


Fönster med "utsikt" till backen. Fönstrerna syns lite till höger om bilden ovan.


Detta kommer att bli vårat hem ett långt tag framöver. Underbart. Nu ska jag gå och packa så att vi kan börja flytta in i morgon!

P&K Erica

13:00

Nu ska vi dra ner på Järvsö för att kolla på huset! Hoppas, hoppas, hoppas!!

P&K Erica

Nytt försök!

De julklappar jag fick:

Egyptenresa- m&p
Fyra böcker- m&p
Ett armband-m&p
Mellandagsrea pengar & telefon (vilket jag inte tog emot)- älskling
En skjorta och Jamie Oliverglas- Svärmor
Spikmatta & Othello- Sofia, Nicklas m. barn
En klocka- mormor
Klotång- mormor
2 st tröjor & ett par brallor- mormor
Ljuslyckta och matchande små tomtar- mormor
Pengar- mormor
Duk- farmor & farfar
Cholkadask- farmor & farfar
Blinkande snögubbe- mormor
Doftljus- mormor
Bakbövker- mormor
Sminklåda- mormor
Reflexhalsband till Z- mormor
2 paket chokladsnoppar haha- mormor
Nail kit- mormor
En skål och hjärtformat ljushållare- Rasmus
Sparbössa- mormor
Tåstrumpor och söta långstrumpor- mormor
Sist och minst ett blingbling nyckelknipsa med en bokstav. Tyvärr bokstaven F..- mormor

Det omtalande "F":et, "F" för förlovad, förälskad?

Dagens Tröja, byxor, varma sockor från mormor!

Nästan en bättre bild på strumporna!

P&K Erica

Ååå!

Imorgon ska vi åka och titta på huset! Ska bli riktigt roligt faktiskt, om det bli vi som får flytta in så (om vi somsagt får) så flyttar vi in på mellandagarna och satsar på inflyttnings/nyårsfest! Men nu ska vi inte ta saker i förväg, utan i morgon så ska vi åka och kolla! Har ansökt om en blankett till CSN också, så nu kommer detta bli bra! =D

P&K Erica

Godmorgon!

Usch vad det snöar ute.. Som tur kände sig Kim lite krasslig så han kom hit i natt/morse, så jag fick dela sängen liiite med honom iaf!

Dagen kommer nog att bli.. trist? Finns inte just någonting att göra, inget pepparkakshus att bygga på eller något.. Usch så tråkigt, saknar nästan skolan, då hade man iaf någonting att gå till och fördriva tiden!
Ne nu ska jag fördriva tiden med att titta på färgade linser!

P&K Erica

Gävle idag..

.. med Sofia och Linnéa! =) Riktigt mysig, synd bara att inte någon av de andra flickorna var med :(
Eftersom jag väntar på en annan rea så köpte jag inte så mycket i Gävle.
Mina inköp;

*Kjol
*Foundation
*Mascara
*Nylonstrumpisar
*Lös ögonfransar
*Ett par andra strumpisar
*Rengöringsprodukter!

P&K Erica

Gingerbread!

Nu är huset färdigt! Känner mig som en riktig snickare!




P&K Erica

hallå!

Grym uppdatering som vanligt! Julen firades hos kims familj i järvsö, jätte mys och helt perfekt! De julklappar jag fick: Egyptenresa- m&p Fyra böcker- m&p Ett armband -m&p Mellandagsrea pengar - älskling En skjorta & jamie oliver glas - svärmor Spikmatta & othello - sofia och niklas m. barn En klocka - mormor Klo tång - mormor 2 st tröjor och ett par brallor - mormor Ljuslyckta och matchande små tomtar - mormor Pengar - mormor Duk- farmor och farfar Chokladask- farmor och farfar Blinkande snögubbe - mormor Doftljus - mormor Bakböcker - mormor Sminklåda - mormor Reflex halsband till zacko - mormor 2 paket choklad snoppar haha! - mormor Nail kit - mormor En skål och "ljushjärta" - Rasmus Sparbössa - mommo Tåstrumpor & söta långstrumpor - mormor Och min favorit, ett blingbling med bokstav. Tyvärr bokstaven F.. - mormor Hmm.. vet att det var nå mer från mormor men kommer verkligen inte på det.. iaf superbra julklappar som ja.g blev jätte nöjd med! Nu väntar bara de sista julklapparna med morbror, morfar&kajsa, anders &mona! :) Nu ska jag sova, för imorgonbitti bär det av till gävle med sofia och linnéa! Godnatt! kul att texten är helt störd.. fixar det i morgon.

Julen är häär!

Nu börjat till och med jag komma i lite julstämning! Har just bakat knäck, och knäckklubba, när mami kommer hem såblir det till att göra ett special designat pepparkakshus! Gu vad mys =) Gjorde just en ritning och insåg att vårat hus ser ut som ett "F" uppifrån.. :o F som i F.. :D

Uffemammen! Mammsen åkte med Mynta till Vetrinären för att hon har hostat å så, och då visade det sig att hon hade lunginflammation, feber och halsont :/ Uscha, jag hade hellre tagit på mig dom smittorna istället för att en stackars hund ska ha det.. Så få se hur det blir med henne då :( Förmodligen blir hon frisk om en vecka, annars..??





♥ ♥ ♥


Day after tomorrow

Då är det julafton! Eller igentligen inte, klockan är ett nu och därför kan man säga att det är julafton i morgon! Haha ojoj :) nu ska jag kolla på lite mer tv och sedan försöka sova lite! Imorgon blir det bakning! Godnatt XOXO

Dan före dan före dopparedan!

Ja, det är idag det.. Tänka sig att det bara är två dagar kvar till julafton! shiiet!
Igår var vi hem till gammel-farmor och hämtade julklapparna från mormor! Då tänkte vi 'gud var julklappar vi har fått', när vi såg denna enorma kasse!;
Sedan insåg jag att detta var min och Kims..

Och att dom andra också hade fått en varsin med cirkus 20 paket också! haha Mormor då! :*
(angelicas påse ser nästan tom ut, men det var för att hennes paket inte fick plats, silver paket i kassen längst bort) hehe..

Förstår inte att föräldrarna (och mormor) säger, i år kommer ni inte att få så mycket julklappar, så får man alltid mer :D I love christmas ♥

P&K Erica

Medeltiden. fuck this...

Upptäckte att Kim inte har microsoft word på datan... Försöker ladda ner men fick bara ner nå skit som inte gick att skriva på.. hur fan gör jag med medeltidsuppgiften då...............

Godmorgon!

Nyvaken =) hehe.. nu ska jag sätta mig och göra det sista på historian och skicka in!
Sen skriver jag nå mer intressantare kanske ;)
P&K Erica

Hahah.. ett gott skratt..

Är bilen importerad från fel land?
Det fixar jag!


Slut på blöjorna? 
Det fixar jag!


Bilsterion är stulen
Det fixar jag!


Ingen flasköppnare?
Det fixar jag!


Ny TV för stor för bokhyllan?
Det fixar jag!


Trasigt bilbälte?
Det fixar jag!


Har du inte råd med en riktig GPS? 
Det fixar jag!


Trasig motor till vindrutetorkarna?
Det fixar jag!


Brist på däck?
Det fixar jag!


Haha, nu ska jag duscha, sedan sova. Godnatt!

Puss&Kram Erica

:(

Är hemma i Sidskogen ikväll. Bara för att min kille inte vill vara med mig. :(


Ah, men nu blir det morden i Sa... någonstans!

P&K Erica

Fjärde advent



När fjärde ljuset brinner, vi hämtar julegran
och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan

Julen nalkas i advent, och vårt fjärde ljus blir tänt.
På Guds lille son vi tänker, när de fyra ljusen blänker

Ojoj vad jag är duktig på att uppdatera..

Fredagen Var rolig i Bollnäs men verkligen inte värd 200 spänn. (Tågvärdinnan var helt flumig så "lurade" mig att betala 130 istället för 30 Järvs-Bollnäs... :( ) Annars var det kul!

Lördagen började med att jag jobbade på harsa 9-16. Lovade mig själv att aldrig festa / vara uppe länge och jobba dagen efter.. Missade tyvärr tre timmar av bakningen hos Lena menmen.. Kvällen blev riktigt mysig med julklapps lek å sånt, oturligt nog blev det lite missförstånd med julklapparna, så vi ska göra om det! =) hehe.. Blev mycket bakande, sedan åkte jag och Kim och hämtade Alias, så vi spelade det en sväng också, kan bara säga att jag och Sara röjde plan! hehe =)

Sen bar det av till Harsa igen på söndagen, och lovade mig en än gång att aldrig vara uppe länge och ha roligt innan en jobb dag..igen.. uscha menmen. =)

Gillar min statestik =) Bara med tanke på att mitt sista inlägg var för tre dagar sedan, det 17;de =)



P&K Erica

Karatefylla!

Sitter nu hemma hos Linnéa och ska snart börja sminka mig =) Jan-Åke ringde mig nu ikväll, så imorgon bär det av till Harsa, puuh.. Menmen bra att få en liten inkomst! Tyvärr missar jag lite av bakdagen som vi ska ha hemma hos Lena, men hoppas att dom inte börjar med julklappsleken utan mig ;)

Nu är det dags att byta om och sånt, hejdå!

P&K Erica

Lite sööta bilder från Linnéas dator




Helgen;

Fredag- Väcka hjärtat, åka till Linnea och göra mig iordning, Bollnäs, sova hos Emma.
Lördag- Julbak å sånt med Kims familj och några fler(?), och den efterlängtade julklappsleken!
Söndag- Sista lucia uppträdandet, åka och kolla på huset, fixa några fler julklappar.
Och vart hade jag tänkt fått in pluggandet? Skulle behöva göra klart historia och ekonomi.. suck.
Aja, nu måste jag verkligen duscha om jag ska hinna!
P&K Erica

Taggeli Tagg!

Nuså, nu är alltihopa fixat! Tack Tomas för att du skjutsade runt mig, Ljusdal och Sidskogen tur & retur!
Vi sex tiden kilar jag iväg till Linnéa för att fixa iordning mig tills ikväll, då det blir Tranan (y)
Nu ska jag gå och pussa lite på Älskling så han vaknar och duschar med mig, och sedan skjutsar mig till Linnéa.. blir bra det här! =)
Kram!

Uscha..

Igår var jag hur taggad som helst på Tranan.. Men ska inte ljuga, har ingen lust att åka dit...
Kim kom hem halv åtta i morse från att ha jobbat morgon-eftermiddag i torsdags, sedan innebandy på kvällen och satt sig i maskinen efter träningen och jobbat fram tills i morse.. Skulle gissa på att han vill sova ut och vill därför inte väcka han :/ Skulle dessutom behöva vara till skolan tur och retur och hämta lite skolprylar som jag behöver i helgen, och till sidskogen för att hämta kläder och stuffs till ikv.. Hur ska jag klara detta utan chafför? då blir man inte taggad, och speciellt inte med min röst. Helt igen satt och kan inte prata :o
Får helt enkelt se hur det blir, utan saker går det inte.........

Hatar att det inte går att dela in texten.. fungerar inte att trycka på enter två ggr.. :@
haha så gick det här nere nu då xD

Erica

Förkyld..

Har varit förkyld hela veckan, men gick till skolan igår ändå, men så tänkte jag göra det idag ocksaå, men då ifråga satte både Lena och Kim om jag verkligen skulle gå, för att jag kraxar så mycket, så då bestämde jag mig för att ta en day off!
Back to bed, P&K Erica

I just wanna use your love tonight, I don't wanna lose your love tonight.

Sådär! Nu har jag suttit här i cirka tre timmar och gjort om min blogg. Och jag som klagar på Kim att han lägger så mycket tid på CS.. Ooopsi!
Menmen =) Försöker se min nya header men det funkar inte =( Hoppas det funkar för er att se!
Jag hade tänkt att logga in en snabbis på face och bloggen, men hur det kan bli! La all tid på bloggen så nu fanns det ingen kvar till historian som jag skulle göra. Attans!
Nu ska jag äta lite kvällsfika tillsammans med sväris, sen gå och lägga mig och vänta (i sömnen) på Kim som förmodligen kommer hem inatt, men han ska ploga så han kanske inte kommer hem förrens i morgonbitti =(
Puss&Kram Erica

herregud.

Det trodde jag faktiskt inte. Otroligt nog
Är man dum så är man

Ja, förlåt!

Lilla hjärta, vet att du sa att jag fick sitta vid din dator på ett villkor- att jag tog in den från garaget. Men nu är det så här, att den är för tung och jag vet inte hur man kopplar om den, så nu sitter jag här i alla fall! puss. :*

Idag var det riktigt chill i skolan. På morgonen så hade vi engelska och kollade på film, sedan hade vi nån timmes hål, sen julshow och slut för dagen! :D hehe.
Imorgon blir det Tranan tillsammans med Emma, Linnéa och Sofia! Awsome. Eh, nu har jag inget mer att skriva, tjohej!
P&K Erica

Menårå

Har just fått ut en näbbmus som Kims katt släpat in... :o
:S


Hade faktiskt tänkt gå till skolan i dag, men icke sa Nicke mamma.. Menne, är hemma dag och vilar upp mig tills på fredag istället då, så jag är riktigt pigg när jag och flickorna ska ut! hehe :) I morgon är det ju chill med julshow, så då måste man ju komma!
Nu ska jag sätta mig med historian, hejsvejs

P&K Erica

Julklappar!

R

V

N


E


Sådär ja, nu är det bara svärmödrarna kvar, sen så är alla julklappar fixade! :)

Bara för att jag inte satt vid datorn i söndags

Tredje advent


När tredje ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla männskor glädjas att fira få advent.

Tisdag ser jag mig omkring,mig omkring,mig omkring!

Hittade ÄNTLIGEN min laddare! =) wiho!
Pratade med Angelica om huset igår och dom var på att flytta. Så nu ska jag ta reda på numret dit till ägaren sedan ringa och bestämma en tid att åka och titta på det, om det inte redan är upptaget så klart! Ååå längtas!!

P&K Erica

Sovmorgon?

Ne, men hade tänkt det eftersom jag är sjuk, men så kommer Kim in i rummet
- Följer du med mig upp och äter frukost så sjukanmäler jag dig.
Så nu är jag klarvaken!
I söndagsmorse vaknade jag med väldigt ont i halsen, likadant igår och nu har jag ont i halsen och är slemig överallt, det duger som förklaring.

Nu ska jag sätta mig och kolla på TV och sticka lite, sedan ska jag börja jobba lite på historian.. suck.

P&K Erica

Vi hade våra stunder, och ganska roligt

Ganska söt bild, eller?

FUCK YOU

Helgen har varit rolig, eller nått!
I fredags hade vi överraskningsfest för Linnéa, synd bara att det spårade ur, men tur som det var kom mammsen ner och rättade till det. Med andra ord kastade hon ut alla =) hehe..
I lördags klev jag upp riktigt tidigt och gjorde mig i ordning till lucia. Denna dag hade vi FULLT upp. Första uppträdandet hade vi klockan 10.30, sedan hade vi sju uppträdanden till + genrep i kyrkan! puh..
Igår hade vi lucia kröning i kyrkan.. Inte vet jag men tyckte det gick rent utav helvete! När jag blir nervös så blir jag väldigt fnissig, och igår var jag otroligt nervös, så då kunde jag nästan inte hålla mig för skratt vilken jag antar syndes så jag måste ha sett väldigt ful ut.. Menne, nu är det gjort, och aldrig att jag kommer att ställa mig på en "scen" igen. Usch.
Då glömde jag även min väska med allt mitt smink, men som tur tog ängeln Elina med sig den, men oturligt nog har jag inget att sminka mig med, men orkar allvarligt inte det, känner mig otroligt trött och har extremt ont i halsen!

P&K Erica

Sitter och..

..väntar på Kim. Väntar på Emma. På Kajsa och Linnea. Och Linnéa. Sofia kommer senare så henne väntar jag inte på. och aa.. Har just ätit grym födelsedags middag. Mammsen lix.
Nu kom emma, nehepp, det var en annan bil.. suck, tar på min strumpbyxorna i väntan på de bästa vänninorna!
NU GÖR VI DET BÄSTA AV KVÄLLEN, WIIHOOIO!

Hejsvejs!

Haha, måste verkligen säga att jag älskar sättet jag skrev på, hahaH!

P&K Erica

Grattis mami! ♥

39 år!! Ett år närmre pensionen!

Dag sju, sista dagen!

Dagens planer - Jadu, sova och vänta på Kim i sömnen?
Dagens outfit - Leggings, långkalsonger och en tröja
Dagens låt - Dead by april - Losing you. min och Kims låt.
Dagens blogg - http://emmmmsaan.blogg.se ♥
Dagens tvprogram - Otur att jag inte har kollat på nå TV idag.. Menne, Navy CIS? =)
Dagens pära (person) - Emma, för att du finns!
Dagens heta - hmm.. lappen "39 kr Begagnad"
Dagens väder - Kallt :s
Dagens måste - Ladda mobilen, om jag hittar laddaren
Dagens hiss - Bilturen med Roger! wihoo
Dagens diss - Mitt pendlande humör kan ta sig..
Dagens skämt - Nu tar Pitte fram tutten. Nu tar f**** fram tutten! haha! :D



P&K Erica

Allting kommer att bli bra igen

eller?

..

Trött.
Ska duscha, noppa mina buskiga ögonbryn, sedan gå och lägga mig, och ialla fall försöka sova

Godnatt -¤#Erica

If we ever meet again








--- ------ ---. ----

Dag sex

Mina favoritbloggar

1. Hugorosas.se Vet inte igentligen varför jag följer hans blogg, men tycker att han är super snygg, även fast han har blivit mindre het på sistonde. ;) När det var till och från men Paulina så blev hans blogg jätte spännande att läsa och när han lottar ut telefoner och sånt, men just nu är den lite tråkig =)

2. Paow.se älskar den tjejen! haha.. Hon säger verkligen som hon tycker, och antar att det är därför jag gillar henne =) Lika hennes blogg var så himla spännande när uppbrottet med Hugo var, men hennes blogg har också blivit lite tråkigare nu, menmen :)

3. Mina kompisars bloggar.
   http://emmmmsaan.blogg.se/
   http://evelinakb.blogg.se/
   http://annamarialinnea.blogspot.com/
   http://sofiarolfhamre.blogspot.com/
   http://egenkontroll.blogg.se/

Dessa bloggar tycker jag är roliga att läsa, helt enkelt för att det är mina kompisar^^

7 December

Sitter på skolan och ingen annan har rast.. buhuhu.. Vilket stress det kommer att bli idag. När jag slutar ska jag ta en buss till Järvsö och kommer fram klockan fem och halv sex ska jag vara på Kramsta. På den halvtimmen så ska jag till Myra och fixa mig i ordning och sätta på mig alla lucia kläder, kanske hinna slänga i mig något att äta, och sedan till Kramsta för lottning av årets lucia. Puuuh, stress..

haha, denna bild för att det var den bästa som kom upp när jag sökte på "Järvsö Lucia" på Google ;)


P&K Erica

Dag fem

Min familj

Min familj består av pappa Dan, 40 som driver ett eget företag som asfalterare.
Mamma Lise-Lott, 38 som jobbar i älderomsorgen.
Min stora syster Angelica, 18 hon går Musikprogrammet på Glada Hudikskolan
Min lillasyster Victoria, 12 som fortfarande är ett litet barn och går på Öjeskolan
Pojkvännen Kim, 21 jobbar som grävmaskinist och traktormaskinist =) 
Hundar Zacko och Mynta, 5 och 1,5
Katter Dennis, Pipen, Morgan och Misha, 11, 9, 1 och 1.

P&K Erica

Dag fyra

Mina framtidsvisoner

Jag går nu andra året på Samhällsprogrammet, Ekonomi. Mina planer är att ta studenten sedan ta med mig Kim och flytta till Stockholm för att börja om på nytt med allt. Den planen tycker jag låter jätte mysig, men min gissning är att det inte kommer att ske.. När jag blir äldre så skulle jag vilja flytta utomlands eller åka världen runt, innan jag får barn. Sen så hoppas jag att jag blir rik och modell! hehe

Dag tre

Mina tre största intressen

Det första jag kan komma på som mitt intesse är jakten.
Jag har varit med ute i skogen sedan jag var... 3? 4 år? Minns inte ens första gången som jag satt på ett pass med farfar! Nu för tiden så jagar jag älg, björn, hare, rådjur och fåglar. Ska ta jägarexamen nu i vinter så att jag får jaga "påriktigt", går just nu under uppsiktsjakt.
Bara helt random så har jag en fri älg i vinter på hunden, så förhoppningsvis så får jag skjuta en sådan nu i vinter =)




Åka skoter & angla

Något som vi har gjort i min familj sedan vi kommit hem från BB typ =)
Jag har alltid älskat att åka skoter och har börjat puttra på gården när de första flingorna har kommit, men sedan kim köpte skoter och skjutsat mig så har jag ändrade meningar om det, men tror jag fortfarande tycker om det, lite iaf! Men anglingen kan ingen ta ifrån mig! hehe Längtar riktigt mycket nu tills isen har lagt sig ordentligt och man kan börja angla! Riktigt roligt!




Mitt tredje och sista intresse är att vara med Kim och mina vänner

Alla som har kille/tjej och kompisar måste ha ett intresse att umgås med dom, så det behöver jag nog inte ens förklara ;)

P&K Erica

andra advent



När andra ljuset brinner är snart Lucia här
Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.


:(

Ett hus brann ner i Karsjö.. 2 brann inne, en hund och en gubbe.. usch..


När det ändå är ett depp inlägg så kan jag passa på att egna en tanke åt Mailis som gick bort förra veckan :/ <3

sömnbrist?

Som sagt så kommer mina sömnproblem VÄLDIGT olägligt.. ska upp om ungefär 5ochenhalv timme och jobba på Harsa! :( Dessutom känns det som att jag har fått Sidskogsparasiten, Thor är just nu inne i min mage och slår med sin hammare.. buhuhu.. Ska försöka sova nu, hade velat lagt upp ett kort på hjärtat som ligger så sött bredvid, men det funkar ikke genom telen.. godnatt!

Företagsekonomi..

Sitter hemma hos Emma och tränar på provet som är i morgon..

Ekonomi
in my

Dag två

Därför bloggar jag.

Jadu, vad ska man skriva här..?
Från en början hade jag inte tänkt att börja blogga, har aldrig riktig gillat att man lägger ut sitt liv på internet (vart man bor och så). Men tyckte att det var riktigt roligt att läsa andras så en dag bestämde jag mig bara att börja =) haha..
Nu har jag märkt att det känns bra att logga in och skriva av sig några rader och lägga in några bilder på vad man har gjort. Har funderat på att slutat blogga ett x antal gånger för att jag inte har tyckt att det har varit spec roligt, men har märkt att det kommer och går i perioder, andra gånger kan jag göra 5 st inlägg på en dag och tycka att det är super skoj! =)

P&K Erica

Taggad till tusen!

Har just satt mig med ekonomin.. suck för denna kurs! I helgen ska jag jobba på Harsagården, de behövde en diskare, så då blir det till att åka dit! Synd nog så kommer jag inte vara med på Jössebo och tjäna pengar :/ Men sånt är livet!
Eh, nu måste jag sätta mig med äckel ekonomin igen. Hörs i morgon eller nå. Hey
P&K Erica

1 December

Herregud, det känns sjukt att det redan är December! Om 23 dagar är det julafton, jippie! Sedan nyår, och vad händer då?? Shiiet.. Sen så är det påsk, och innan det så drar vi dessutom till Egypten! Sen slutar vi skolan och det är sommarlov, haha! Jaja, nu är info och Lay slut, och vi har slutat för dagen, naiz. Tror att jag har spenderat nästan all tid åt Facebook, Bloglovin och bloggen! shiiitbraa, Ah hey!

P&K Erica


Dag ett.

Jag heter Erica Ling. Bor för tillfället i Sidskogen hos mina föräldrar tillsammans med min pojkvän! Kanske, förhoppningsvis inte, så går flyttlasset till våran gamla lägenhet om någon vecka..
För övrigt så är jag 16 år, kort, har halvlångt blont hår, gröna ögon osv.. Jag är uppväxt mitt ute i skogen (haha) och har bott där i hela mitt liv tills jag träffade min kille i Maj -09 och pang schong så flyttade vi ihop och har bott tillsammans på olika ställen i ca 1½ år och varit förlovade i 1 år. =)
Mina intressen är att vara med Kim, umgås med kompisar, festa, jaga och se på en bra film.
Just nu är jag super lycklig och älskar mitt liv!

Eh, det får duga, det skulle ändå bara vara en kort presentation av mig själv!

P&K Erica

Ett inlägg varje dag

Jag är utmanad av Emma och Angelica! Men det finns ingen att utmana, så alla som vill är utmanad =)

Dag 1 - Presentation av mig.
Dag 2 - Därför bloggar jag.
Dag 3 - Mina 3 största intressen.
Dag 4 - Mina framtidsvisoner.
Dag 5 - Min familj.
Dag 6 - En "dagens"-lista. Ex "Dagens planer, Dagens Outfit, Dagens låt".
Dag 7 - Några av mina favoritbloggar med beskrivning.




RSS 2.0