Willez.

Livet är underbart när man är bland underbara människor.

På Midsommarafton åkte jag och Kim till Andresjons där vi blev bjudna på mat, spelade brännboll och sedan badade tunna/basta hela natten. Sjuuukt roligt!

Igår var vi på marknaden där jag bara köpte massa onyttigt.. Ajabajja! Sedan åkte vi som vanligt till Mångsa, sen på kvällen drog vi till Jössebo! Vilket drag! Wohoo! Superkul, längtar som fan till dansen nu!

Denna midsommarhelgen har varit den bästa någonsin! Började med fiske med pappa och slutade med fest på Jössebo, wonderful!

Känner hur tör jag är så nu slutar jag skriva, tjooo

Allt kan förändras på en sekund.



Juliana Ramos.

Present av mor och far!

Mamma och pappa var på kryssning i helgen och som vanligt när dom är iväg så fick vi en varsin present, tyckte denna var så stört skön ;)


Viky.


Måste bara visa hur söt Viky var på hennes avslutning då jag fixade henne. Så söt unge.

=)

Har fortfarande träningsvärk i armen efter att jag skrapade en vägg hos f&f i förrgår, och nu ska jag iväg igen. Jag kommer vara död.. ;)


22 Juni.

Imorgon kommer mormor, läääängtar!! Tror inte jag har sett henne sen... Ja, när sågs vi sist?
Den 22 December var senast jag träffade henne.. :( Så imorgon ska hon få sin julklapp!
 Min älskade mormor! ♥ saknad.

Sommarlov, eller?

Känns verkligen att jag är inne på mitt sista sommarlov. Allting går ut på att jobba.. Jobbigt.

Födelsedag.

Lillan börjar bli stor..


Grattis sötnos ♥

Dagens

Har bara varit hemma och städat idag. Var även ute i några timmar medans det var sol och rensade ogräs tills att regnet stoppade mig, då gick jag in och fortsatte inne. Jag älskar verkligen känslan av att ha ett hus, trädgård och en lista full av saker att göra. Känner att vuxenpoängen lägger sig på hög! :D

I morgon blir det nya aktiviteter då det är röjardag i byn och vi ska vara på Alkanes och röjja! Awsome!

Nu ska jag hoppa i nopplådan, puss o kram.

Son of man.

Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok
Allt det där, det lär du dej till slut
Och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Du får lära själv att leva
ingen finns att ta din hand
Med förtröstan, tro och tillit
Ska du växa från barn till man

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Se vad livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Så lär du dej till slut
utav det du själv lär ut
Du tar din plats
bland dem du håller av
Och sånt som du har drömt om
den längtan som du haft
Se, du närmar dig ditt mål nu
tog dej dit av egen kraft

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
Människa var glad att du är du

Fin låt.

Home.

Som jag sa så var avslutningen tråkig. Hehe, men den gick fort och det ger ju ett + ;) Vickan var så fiiin! Efter det bar det av till Britt-Ingers där vi käkade å fikade, mummans!

Vad bjuder kvällen på måntro? Å andra sidan så är det bara en vanlig onsdag så blir nog inget spec. Ska nog dra igång en rulle och krypa ner med hjärtat!

Vad är väl en bal på slottet.

Skolavslutning.

Nu ska jag strax åka till Järvsö för att kolla på vickans dötråkiga avslutning. Är det bara jag, eller är skolavslutningar väldigt långtråkiga? Jaja, har iaf hittat kameraladdarn så bilder kommer sen =)

Hejsvejs!

2 Juli.

Ser bilden och längtar ännu mer. Dans på sidskogen.



Ska förmodligen ha en fest, förfest hemma som förhoppningsvis ska bli lika lyckad som våran förra, men måste först se mitt schema så att jag inte jobbar den helgen. Jag ber att jag inte gör det, för det skulle förstöra ganska mycket.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag vakna 06.15 och kliva upp och fixa Vickans hår, och dessutom sätta i löshår spännande! =)

Me love this pic.


Jag har blivit en partypingla, och jag älskar det.

Åsså var det d där med att sova..

Ligger vaken och hör kims djupa sovande andetag, vilket jag har gjort senaste 2 1/2 timmen.. -.- suck. Fick ialla fall reda på idag att jag har fått sommarjobb i år igen, jippie!! Så mellan 27/6-17/7 kommer jag befinna mig på stenes barnträdgård, vad nu det betyder! Det dummaste är att jag kommer jobba kvällar och vissa helger tror jag så det kommer bli väldigt tråkigt om det ligger samtidigt som första dansen, men det återstår att se! Nu ska jag göra ett sjunde försök att sova, hehe godnatt!

Mobilblogg.

Hallå där! Nu var det länge sedan som jag gick in och skrev någonting! Funderade ett tag på att sluta helt eftersom jag aldrig har en dator tillgänglig, bara telefonen.. Men nu är jag back on track igen hoppas jag ;) Skriver mobil inlägg så därför kanske hela texten sätts ihop, menmen! OBS! Väldigt långt inlägg! Var ska jag börja då måntro.. I onsdags var jag, Emma och Linnéa hos Elin i hudik på FEST. Det var kul hela kvällen tills alla över 18 drog på krogen och trion blev kvar i lägenheten. Så då bestämde vi oss för att ta bussen hem vid ett och satte oss och vänta och vänta på station, tills vi upptäckte att bussen inte gick.. Fail! Så då stod vi och väntade utan för stadt medans Linnea liftade hem med D-Johan. Jag och Emma bestämde oss för att sova hos Elin fast vi mer än gärna ville hem och sova och att vi inte skulle åka med några främlingar. Men påvägen hem till Elin stannar en bil och frågar om vi ska med till Ljusdal och vi hoppar in. Det var Forsborg och Jimmy P så kända ansikten var det iaf! ;) vid tre tiden var vi hemma och dagen efter gick vi inte till skolan, vilket man kan räkna ut, haha ;) I fredags var det studenten och avslutning för min del. Eftersom Angelica hoppade av skolan så åkte jag alltså inte till hudik, utan var kvar i Ljusdal och kollade på slottes studenter. Vi ställde oss väldigt långt fram och gick därför stå väldigt länge innan de glada treorna sprang ut från trappn, och en timme och en fet bränna senare tog jag, Emma och Linnéa bussen till Järvsö, Bondarv och gick ner och solade toppless på bryggan! Härligt! Mer om den kvällen vet jag inte om det går att skriva om för jag och <3-t somnade vid elva.. =) I lördags åkte vi till Rolfhamre och festade hos bästa Sofia som fyllt 18! Där var vi till ett tiden då det började spåra ur så vi fick skjuts till Ljusdal. Vi ringde efter skjuts som inte kunde komma förrns en-två timmar senare så vi satte oss på en parkbänk! Som tur var såg jag Jimmy och frågade om vi kunde åka med till Järvsö vilket vi självklart kunde så jag å Emmsan åkte hem till mig å slaggade! Jaa, det var min helg det ;) Bilder å sånt laddas upp när jag har en dator! =)

=(

En liten ros med ett hål i sin själ 
Som gjorde rätt men av dåliga skäl 
Du är bäst nu men du var bättre förr 
Våra brister gör oss till människor

Excusez moi 
Ursäkta min franska



RSS 2.0