01.50

Tar en promenad i väntan på att bli trött..

Kompis det går bra nu!

Imorgon åker min underbara mamma och älskade pojkvän ner till Stockholm med en släpvagn och hämtar våra möbler hos morbror, gullingar. Såå, imorgon väntas bara en fruktansvärd redovisning och en hemsk debatt, och även ett uselt matteprov på fredagen också, sedan är det INFLYTTNINGSFEST!! Kim har inte frågat alla som får komma om dom vill, så känner ni er bjudna, vafan kom då! På ett villkor, att ni följer min blogg ;) Elleeer?

VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖR VI!! Fast just ja, har två skit jobbiga skoldagar framför mig först...

-E

Veckor innan sommarlovet.

v21

Onsdag - Gävle med klassen. Tveksamt om man ska med.
Torsdag - Debatt i Geografi
Fredag - Matteprov och INFLYTTNINGSFEST!!
Lördag - Plugg.. Kanske IKEA. Helst åka till Stockholm..
Söndag - Skjutning i Nor m. jägarexamen

v22
Måndag - Utflykt m. geografiklassen hela dagen
Tisdag - Friluftsdag
Onsdag - Vanligskoldag
Torsdag - LEDIG-Klassfest
Fredag - LEDIG, Kims födelsedag
Lördag - (4/6)
Söndag - -

v23
Måndag - LEDIG
Tisdag - -
Onsdag - -
Torsdag- -
Fredag-
SOMMARLOV!

Hur härligt kommer inte jag att ha det bara denna vecka är avklarad? My god.. :D
Synd bara att jag måste klämma in en Stockholmsresa för att hämta lite prylar innan den 4 Juni.. =( Annars får jag det inte..

Kim vill antagligen inte köra dit ner för bara en tur och retur resa, så ingen med körkort som vill ta med sig mig och en släpvagn till Stockholm över en dag? nee, trodde väl det ;p

-E

22 Maj

Vi klarade undergången.

Nu måste jag sätta mig med min super tråkiga uppsats på fem sidor och göra färdigt det idag så jag bara kan fokusera på Stugan i morgon. Usch.. Klockan fyra blir det avfärd till grusgropen för skjutning, hörs.

-E

Uppe med tuppen!

Ska på konfirmation om en och en halv timme typ, så nu är det dags att göra mig iordning! Dagens diss är att jag glömde sminket och klackskorna i Järvsö och ett hjärtat har åkt till stockholm.. =(
Igår lämnade vi in kollistorna i klassen, och efter ett antal på fyllningar blev mitt resultat 150 påsar!! Grymt mycket ju! Dom som sålt 10 st kan inte påstå att dom ansträngt sig, för då skulle dom ha sålt lika mycket som mig. Nästan iaf.


Filmen.

Jaa, vad ska jag säga.. Visst den var bra, och läskig men måste säga att jag tyckte att Paranormal Activity, både ettan och tvåan var läskigare, så de så. =)

Nu har jag sålt färdigt mina grillkol, tror jag iaf! Blev då över 100 påsar för mig! Lite sådär stolt
Nu ska jag checka färdigt BB, sedan krypa ner i kojs! Natti natt.

INSIDIOUS.

Nu får vi se om den är så bra som alla tidningar säger. Skriver om jag har överlevt filmen.. =)


It's not the house that's hounted...


VÄRLDEN GÅR UNDER DEN 21 MAJ.

Attans, jag hann inte bli arton.. =(
Vad tror ni? Har den galne prästen rätt? Nja..

Förstår inte hur man orkar lägga tid på att studera när jorden ska gå under, vafan lev livet så länge vi lever istället! Jag tror då inte att det är sant, Menmen =)

Vad händer annars? I Tisdags var jag, mami, Vickan, Emmastina och Marika till nor och sköt. Det gick bra och var riktigt roligt även fast jag inte testade på hagel.. =) Ska förmodligen fortsätta att åka dit på torsdagar!
Vi säljer dessutom grillkol och jag har lyckats sålt 55 påsar än sålänge, inte så illa faktiskt. Ska ut i byn och höra om några fler vill köpa eftersom listan ska in i morgon.. Ja, nu var det väl inge mer att skriva om!

-E

Värsta skoldagen på länge.

Dagen har varit väldigt jobbig. Somnade igår och vaknade idag med magont :/ Det höll i hela dagen, skit jobbigt. När Kimsen kommer och hämtar mig berättar han att han nästan kapat av sig fingret, med som tur blev det bara ett litet jack. Åker hem och sätter upp några hyllor å då ringer hjärtegull och säger att han har fått in en glasbit i ögat. Damn. Efter en tur till sjukan är vi hemma hos Lena nu och nu kan vi koppla av. Pust.

Redo för fyra timmars nationella imorgon? Skulle inte tro det.


Gårdagen.

Igår åkte jag, Kim, Emma och Linnéa till Hudik på crusing. Först åkte vi hem till Johanna där det var fest och sedan en crusingrunda med bilen. Skit tråkigt faktiskt, eftersom det bara var enkelriktat... Suck. Efter ett tag åkte vi hem igen klockan...elva? Jaja, helt ovärt iaf.

Då åkte vi vidare till Linnéa och spelade Halo och skulle dygna- vi somnade ;)

Nu ska jag lägga mig och gosa lite med hjärtegos, sedan blir det jägarexamen!

Puss o kram!

Kom ihåg att acceptera inbjudan till inflyttningsfesten!! ;)

Fredags.


Jag erkänner, jag kände mig liiite rik där ett tag! Försökte övertala Kim att vi skulle åka och shoppa för pengarna, men han var helt fast att köpa en bil.. Attans! =)
Men jag måste medge, det är riktigt söt! =)

Fredag den 13;de

Idag är det som sagt fredag den trettonde, vilket jag inte har märkt något av- än ;)
Dagen har varit helt perfekt med tre lektioner, varav ett prov! Skööönt! Slutade klockan ett, vilket var ett + i kanten. Gick med mina kära vänner Emma&Linnéa på
sedan ner till kina och åt, för att sedan traska vidare till Albins och leka av oss i affären, ungefär ;)
Väntar nu på att hjärtat ska bli färdig med bilen så vi kan börja flytta någon gång. Han måste lacka bilen och vad nu allt heter inför bilträffen och crusingen i morgon.. Med tanke på att det tog 30 minuter att göra "första delen" på en dörr så kommer det nog dröja innan han kommer hem!-.- Är man tillsammans med en som heter Kim Ädel så får man räkna med att det tar 3 månader att fylla en stuga på 60 kvm med möbler.. Suck. Menmen, det är som det är!
-E

01,00...

Kan inte sova.. Sitter bara å tänker och funderar över en sak som mamma berättade för mig nu i kvällst. Kan inte smälta det om man säger så. Det är ett känsligt område så säger inte vad det är, men det håller mig vaken.. =(

Positivt är iaf att jag är klar med Idrotten och har hunnit börja på både tyskan och yogan nu inatt. Nu kanske det är dags för mig att göra ett nytt försök att sova, men vet redan att det kommer misslyckas, kommer inte somna förrens om några timmar, lämplig tid för mig att kliva upp igen för att duscha. Happy life.


Går mot bättre tider.

Idag får vi börja flytta in, men Kim jobbar förfullt och jag har ju inte körkort, så vet inte om vi kommer börja flytta in saker idag.. =( Men ser verkligen framemot att flytta och känna att jag bor någonstans efter som vi har bott lite överallt i 2 månader nu.. Lägger upp bilder snart.

Åkte inte till skolan idag för att jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk.. :/ Visste vad det var men åkte ändå inte till skolan. När det är varmt ute så är jag jätte dålig på att dricka vatten och får jätte ont i huvudet, men några timmar och vattenglas senare är jag pigg igen! Hehe =)
Ska försöka hinna till skolan innan den stänger så jag får hem lite plugg, men kommer nog inte sitta och jobba något, så kanske lika gärna ska skita i det? ;) Nu ska jag gå till garaget och gå igenom allt som är vårat, och vad vi ska ta med oss först och försöka få någon ordning! Tummen upp för det!

-E

Saknar mina sötungar =)


Sötnosar!

2 år med dig ♥

 





Love you ♥


Tört, jag vet.

Ska passa på att ägna ett grattis till bästaste Evelina som fyller år!

Sen ska jag säga att jag är riktigt dålig på att blogga, jag vet! Men jag orkar inte riktigt, sen så vill inte jag att Kim ska ägna så mycket tid åt datorn, så då är det ganska egoistiskt av mig att göra det tycker jag, så det har det också lite med att göra. Om någon vecka kommer nog jag vara mer pigg på att blogga, så ni får helt enkelt vänta lite ;)


Årets.


RSS 2.0