Underbara onsdag.

Skolan blev något kortare idag för att jag skulle en sväng till tandis, hurm.. =) Idag kom min älskade bebe tillbaka! Efter en veckans frånvaro! Tummen upp för det!
Jag har även planerat med en god vän att komma och hälsa på imorgon, och ska prata med min andra goda vän från den staden att ta en fika med mig, ialla fall en liten pratstund kanske ♥
Från ingenstans ringer Kim och säger att han kommer till mig i natt och sover, snacka om pricken över í;et på denna underbara dag! =)

Nu ska jag gå och läsa lite inför morgondagens prov, mindre underbart menmen.. Måste tyvärr göras!


-E

Till sötan ♥


+ lite småkrams till henne och Nathalie! =)

-E

Slagits med hunden..


Aotch.. Såg inte så farligt ut ändå =)

Nu blir det till att koppla av till BB! 


Now I wanna leave but I'm lost

Dagen

Trodde att jag vaknade halv tio i morse, lagom tid att hinna äta frukost, göra mig iordning och åka och jobba till klockan elva.. Icke sa nicke, glömde ställa om klockan.. Så då var klockan helt plötsligt halv elva, ovärt! Som tur va så har vi en rally4, så kom fram i tid ändå.

Skönt nog så jobbade jag endast i 4 timmar, sen blev det rus ner till Hammars där det var barnkalas! =) Ericas älsklingsunge Essis fyllde 4 år idag! Hurra, hurra, hurra!


Gud vad stor hon börjar bli..

Nu blir det Big Brother och äta Estrellas nya chips med "räfflor" på ena sidan och slät på andra! Någon som ätit dem? Ne trodde väl inte det, dom har inte kommit ut än ;)

Pusshej! -E


HAHAHA

"Leg"
"Ehhh, men vi alla är nitton, lovar!"
"Hehe, hur ska jag kunna veta det?"
"Du behöver inte visa, men ni" Hahaha :D
Tråkigt att inte Linnea eller Emma följde med..

Bloggtorkan på topp..

Händer inte så mycket i mitt liv just nu, åker mest till victor ser när killarna spelar data, äter och går och lägger mig.. Inget i skolan just nu heller som man behöver plugga till, helt chill. Ikväll blir det en helkväll med flickorna hemma hos Linnéa =) Vart är festen ikväll då? =) Fortfarande inte hittat min telefon btw.. =( Nu ska jag fortsätta på historian

Puss å hej, E

.

Monday Riot - Inside me

22 Mars.

Förstår inte varför jag mår dåligt och får ont i magen varje gång jag äter middag.. Inte lunch eller så utan bara när jag kommer hem och äter middag.. Usch, tror jag går och trycker fingrarna i halsen snart!

Nu blir det till att betala lite räkningar och sitta och hålla tummarna på att inte en lägenhet som hjärtat ringer på är tagen! Hoppas, hoppas, hoppas! Vore ialla fall roligt att åka och kolla på den! =) Ikväll får jag sova på soffa igen, för Kim ska stanna nere på Järvsö för att lana.. Tur att Victor berättade det för mig, annars hade man bara hört att han skulle "jobba hela kvällen", suck.. Förstår inte att det är så kul :s



-E

Suck'

Nu ska jag göra ett tappert försök att hitta min telefon, klarar mig inte utan den tror jag! =( Sedan ska jag sätta mig och göra färdigt tyskan och prata med älsklingen min och se om han gör mig sällsap i säng ikväll ;)

Pusshej!

Bara så att "alla" vet.

Jag har tappat bort telefonen, så försök inte ring eller smsa, för ni kommer ändå inte fram, skriver när och om den kommer tillbaks.


=( ♥


19 mars.

Nu ska vi äta en väldigt sen middag, klockan är fan nio.. herregud! =) Christian, Emmastina, Fredrik, Erik och Marika är här och ska äta middag med oss =) Christian har dragit fram gitarren så antar att det kommer att bli fullt ös här hemma! Otur att jag inte har sovit något och kommer att somna tidigt! Är faktiskt förvånad att jag fortfarande står på fötter.. Nu trillade visst Evelina och Patrik in genom dörren, ångrar att jag inte sov något inatt =(

-E

Dagens.

Jag klev upp klockan 06.30 på fredagsmorgonen och inatt har jag inte sovit alls, nu är klockan 18.30 och jag har varit vaken i 36 timmar och är inte trött.. Vad lider jag av?

Idag var det pimpeltävling, jag kom etta! I barnklassen meeen. Vann en filt!

 

Min störsting firre.

560 g


E-K.

Gårdagen spenderades med Tomas, Johanna, Victor, Fredrik och Mattias! Tyvärr inte Kimsen som måsta jobba =( Sjukt kul förberedning med sminkning och fest! Även om festen innehöll mest bråk och för min del småprat. Längtar efter nästa kväll med kompisar!


SJUKT lång tunga jag har? :o


-E

Blandade känlor, delade meningar.

Hittade mina tandskenor som har varit borta i 4 och 3 år, herregud vad tiden går FORT! Var till tandläkarn förut där dom sa att dom inte tänkte ge mig en ny chans att få fina tänder m tandställning och skenor, men folktandvården ni kan (alla svordomar jag kan), för jag tar saken i egna händer nu! =) Hihi!

Däremot hittar jag inte min mobil som varit borta hela dagen.. Jävla telefoner att försvinna hela tiden.. Vad ska man ha dom till?? =(

Ikväll blir det super duper kult med gänget förutom Kim, som är vuxen och måste åka iväg och jobba =(( Stackars liten.

Pusshej!

Orka.

Ont i huvudet och allmänt trött.. Palla :/ Dessutom är kvällen helt blank, vet inte om planerna kommer gå som det var planerat, eller om jag inte kommer att ha någonting att göra.. Så tråkigt att gå inför en helg utan planer.. Skulle lika gärna kunna avverka en vecka till i skolan.. Blä, hejdå!


.



"Du låg på mig jag satte på dig.
Du är snygg så lägg dig på rygg.
Efter 5 minuter en annan det står player skrivet i pannan.
Nästa brud är lika snygg henne ska jag också få på rygg.
Efter 5 minuter en annan det står player skrivet i pannan."

Ensamt

Nu sitter jag hemma helt själv, eller la familia är ju här, men inte mitt hjärta.. Han är i Bollnäs och festar, eller dansar iaf =( Sitter i min ensamhet och asgarvar åt Big Brother klipp, haha..


Min söta svärmor =) ♥


15/3-11

Grattis!

Kims lillebror Rasmus 9 år hurra, hurra, hurra!

Har ingen bild, så det får duga såhär! =)

Gårdagen.

Igår åkte jag hem till bästaste Lollo för att ge henne en present! Det hon fick av mig var en "kapsylöppnarring" och ett ägg som det växer en blomma ur.

"Till min sköna böna
som har gått från kyckling till höna!
här ska du få ett ting,
som du kan använda som ring
till vardags eller fest,
välj det du tycker passar bäst!"

Detta fick hon =)

Själv fick jag en stoor cider mums*, och ett present kort på HM =) Tack smulan! ♥

Åkte därifrån strax efter tio, så var inte hemma förrns halv elva, så missade halva Big brother =( Så då bestämde jag mig för att gå och lägga mig och tur var väl det, för jag var huuur trött som helst i morse.. Vaknade tjugo över sju (bussen går halv) så älskling skjutsade mig =) Puss på honom.

-E 

Hemstudiedag.

Första dagen efter lovet= hemstudiedag. soft =)
Var ute och gick med vovvarna mellan 11.15-13.45, känns som att jag fick bra träning när vi plumsade i djupsnön! =)


-E

Hur kul som helst.

Igår åkte jag skoter med Evelina i några timmar innan jägarexamen. Åkte till Harsa och köpte en Harsaburgare, mums! När vi kom till Järvzoo fick jag tillbaka min älskade kamera av markus, tack! =) Skyttet gick sådär. På kula är jag duktig att skjuta, så de satt ganska så bra, man blir ju så nervös när alla ska sitta och titta på så då drar man av några i bara farten. Men hagel, det rent av suger jag på, men är inte intresserad av jakt med hagel, så det gör väl desamma?

Idag är jag ensam hemma.. Ska ta med mig båda hundarna och gå ut på en promenix i det fina vädret, sen gå in till f&f och ta en fika! =) Ikväll, efter fem nått tag ska jag och bubbi åka ner till lovisa så jag ÄNTLIGEN får ge henne hennes presenter, hoppas bara inte "f" har hunnit dött =( Då blir jag riktigt ledsen, för det är den absolut bästa presenten jag har köpt! Ialla fall den roligaste! Men det vet jag inte förrns hon öppnat, för jag har redan slagit in det!

Nu ska jag gå och göra mig färdig, puss adjö!
-E

Jisses..

Det börjar med att zacko ligger nedanför mig och små skäller jätte sött i sömnen och ligger och "springer" så tassarna dras mot golvet, han är så söt. Sen lägger jag mig och ska göra ett helhjärtat försök att sova, då hör jag från andra rummet; "- Vad händer? Det blev helt kolsvart, vad gör du?.. Jag ser inget." Jag fattade ingenting så jag tänder lyset på telen och går in i vickans rum, där sitter hon i sängen och kollar på mig. Jag; vad gör du? Vicky; Skulle bara kolla om du var kvar Jag; haha va? V; jaa.. Jag; vad menar du? V; om du försvann, släckte lyset så började hon pladdra på och säga saker som jag inte kommer ihåg Så sa jag, sov nu, godnatt! Mm svarade hon och la sig ner och somnade på engång! Undra vem nästa är som ska prata i sömnen! ;) ( sorry för att jag inte kan trycka på "enter" när jag bloggar genom mobil!) nattinatti!

Finally!

Fått tillbaka min kamera som varit borta allt för länge! In love <3

Bästa lovet på länge.

Hela detta lov har jag bara sovit och chillat. Verkligen vilat upp mig! Igår åkte jag och hjärtat till Tomas och Johanna. Efter att ha ätit lite gotta for vi vidare till Jesper där det inte alls var något drag, alla satt bara och tittade på TV, suck* =)
Efter någon timme där åkte vi vidare till Öje där det var karaokekväll, haha! När vi kom dit var det mest äldre, men dom gick hem ganska tidigt och då satte Johanna och en japan igång och sjöng, herregud har aldrig hört en japan sjunga tror jag, men det är det nog det roligaste jag hört! =D Helt awsome. Rolig snubbe!
Kom hem vid två tiden så det blev inte så sent, längtar redan till nästa helg då det blir en ny kväll med dom bästa! =)

Vid halv fem idag bär det av till Järvzoo för att pröva på skyttesimulatorn! kult! NU ska jag gå och duscha, hejsvejs!

 
yumyum. synd på
ananasjouicen bara..

-E


Så de så.

Började prata med M&P idag, angående UF nästa år. Jag har helt bestämt mig nu, jag kommer att köra på, själv eller inte att starta ett företag. Eftersom jag är fast besluten om vad jag vill starta så vet jag inte om någon vill ha det med mig.. Men har funderat och tror att det kanske skulle vara "bäst" att starta ett själv. Birgit sa att man tog sig vatten över huvudet om man var själv, men hon förbjöd oss inte, satte.. =) hehe, kommer bli bra det här!

Nu ska jag gå och krypa ner hos min varma, goa, fina sambo och sova en skvätt, måste vakna tidigt i morgon, ska ut och fiska.. pust! =)

F ♥

Hejhej.

Är grymt trött just nu..

Dagen;
09:30 vaknade
11:00 Började städa
12:00 Gick sedan direkt ut och skottade gårdsplanen i damdamdam.. 2 TIMMAR!
15:30 Åkte skidor på sjön i en timme.

Har hållt igång hela dagen känns det som, är helt mör i kroppen. Igår gjorde jag ett eget spår på åkern nedanför och åkte i en timme ungefär. Börjar få in snittsen nu haha! =) 

-E

Lika som bär.

Hehe, Emma som såg likheten först (och jag måste ju hålla med henne). Gissa vem denna rostiga, gamla stortandade bilen är lik?

Den som gissar rätt får en kaka av mig på tisdag ;)

-E

I should've done it the first time'

You're mine for the second time around
Criminal mind, you slip and you slide
You're mine and some other girl's too
I wonder who's cheating who
You're crying with a promise to change
When love becomes war it's a dangerous game
Can't help feeling sorry about you
But what does it matter now

Get on your knees and pray
You've got a debt to pay

I'm taking you down


It's your name on the bullet in the barrel


Jag har visst varit liten jag oxå.. =)

Av denna bild får jag en otrolig längtan till en häst.. =( När jag blir stor större ska jag köpa en häst, så det så.

Bosse ♥♥

Oboy, vilket awful väder..

Tänkte ta en sväng på skotern för att rasta jycken, men icke sa nicke! Då började det blåsa och snöa. Fyfan =( Letar boende för fullt.. Helst vad jag vill ha en tvåa, men kim röstar på en etta.. Ingen som vet en som är/ska bli ledig?

Nu ska jag gå och mysa ner mig med min fina lilla hund ♥



-E

Åkandet för guld.

Kom igen, hejja, hejja! Det måste bli guld till Helena Ekholm. Vilken start på dagen! =)


Underbart.
-E

Bättre sent än aldrig!

Bara en timme och nio minuter försent, men.. GRATTIS bästa Lovisa! 20 bast, helt sjukt vad tiden går snabbt.. Ha det bäst, så syns vi på en fika så snart som möjligt, puss!

 

-E


Ensam vaken..

Hatar att vara ensam uppe här i Sidskogen.. Man får känslan av att vara helt alone, visst jag är i sidskogen men det bor faktiskt några skogsmullar här, så man är inte helt själv.. =( Blää, Kim gick och la sig för två timmar sen för att trodde att han skulle upp och angla i morgon vilket faktiskt jag också tänkte men.. Tydligen hade Markus dragit sig ur utan att höra av sig eller så, så fick gå och väcka Kimmi och berätta att det inte blev nått imorgon.. Stackarn.
Tror att jag ställer klockan på halv sex och tar med älskling ut på isen så att han får fiska, och åker på en mini-skotersafari så han blir glad. happyface*

Ojdå, enligt mina beräkningar måste jag kliva upp om 4½ timme, usch! Men vad gör man inte för den man älskar =) hehe, godnatt gofisar!




-E


Helt underbart!

Sitter just nu och klickar på "köp", fixar hem lite grejer som kommer att fullända min lördag! Tshihi.. Nog om det!
Har just insett att jag saknar tiden 2008-2009 otroligt mycket.. Har fört över alla mina bilder till stationnära, sitter och tittar på dom nu.. Shiiet, den tiden hade man inga bekymmer..

Nu kommer jag lägga upp måånga bilder. Titta och njut =)




Helan och halvan


Kommer ihåg när jag tog den här bilden, så hade jag sminkat upp mig som fan bara för att knäppa kort (suck ;) sen så kommer Kim till mig helt oväntat så såg jag ut som världens fjortis, vilket jag faktiskt var under den tiden.. guuuud vad jag skämdes då.. =) haha..


Nytt kapitel.

Balen ♥



Här får du eran bild Eve! =)


Puss o kram.


Den bästa.







Älskling ♥♥

När jag hittar en, ska jag köpa den..


Vargpäls


Trassel.

Grymt bra film, grät tre gånger.. Haha, synd att det bara var jag, Linnéa, Emma och småbarnsfamiljer ;) Hehe!

Sprang just från datorn SKRIKANDE efter att Kims äckelkatt släpade in en död råttjävel och kastade på mig.. Bokstavligen kastade, hon tar ta i dom med munnen och slänger upp dom i luften.. Suck* Fick till och med ont i halsen av skriket.. :p

Nu väntar jag bara på att mitt hjärta ska komma hem så ska vi byta om och gå över till grannen, eller så stannar vi hemma och myser! Hehe.

Puss

Sara Varga-Spring för livet

"Du säger att du har förändrats, att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats, om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen, och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen, försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör"


Hos E.

Hos bästis och gör mig iordning just nu.. =) Ikväll ska vi gå på bio, Trassel! Haha, tror att jag tog fel på åldern och går med Emma och Linnéa istället för Nathalie och Essis ;) Kanske en film som är lite mer för deras ålder.. =D Men det skiter man väl i!


-E

När jag var ett barn såg jag allt på barndomens vis.

Känner mig så förbannad. Har mycket att göra. Fryser, jag är sjuk. FAN..

What are we waiting for? Please hold my hand.

00,45

Känner mig så otroligt trött.. Suttit och skrivit i två timmar nu, fyfan :( Inte ens i näheten av att vara klar.. Ska sitta ett tag till, sedan är det godnatt! Satt till två i går natt och plugga, kanske därför jag är lite mör? En dag kvar till lov nu, pepparpeppar!!
-E

Geografi

Hela natten. Skriver något när jag är färdig..

P&K

Ingen rubrik.

Kranen i köket har gått sönder så vi har stängt av allt vatten.. Tyvärr kan jag inte duscha bara därför heller, jag som hade behövt mig en rejäl dusch i går.. Menmen, bara att vänta och se!

Jag ger dig min morgon

Nu är jag relativt klar med svenskan. Skönt! Går på lektionen imorgon och får lite hjälp med det sista bara.
Ska nu sätta mig med lite geografi, sedan förtjänar jag lite avkoppling framför TV, framför Big Brother! ;)

Ditt fullständiga namn? Erica Margaretha Ling 
Hur Lång är du? 1,70 kanske
Ögonfärg? Grön, ljusblå om jag vill också ;)
Dina första tankar när du vaknar? Vet inte riktigt.. :)
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Svart och rosa
Har du några husdjur?
2 katter och en hund. Zacko, Morgan och Misha

Är du singel?
  Nej
Vem är snyggast? ?
Vem vet mest om dig? Emma

Vad vill du ha just nu? Pengar, sommar och värme!
Rädd för? Sprutor, fjärilar och spindlar :s
Din första riktiga kärlek? Kim
Sjunger du? Mesta dels i duschen
Vill du gifta dig? Ja
Kommer du överens med dina föräldrar? mm
din hårfärg? Brun (:/)


Vad ska du göra i morgon?
Gå till den fruktansvärt jobbiga skolan.. Och spela djupsnöfotboll
Vad sover du i? Med eller utan trosor. Beror på om någon ligger bredvid eller ej ;)
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck? Lax, potatis och romsås
Hur svarar du i telefonen hemma?
-Erica?
Vad är du sugen på nu? Kim
Hur svarar du i mobilen? -Hallå om jag vet vem det är -Erica om jag inte vet :)
Sov du ensam inatt? Nej :) ♥
Vad var det senaste någon sa till dig? FLYTTA PÅ DATORNJÄVELN JAG KAN FAN INTE RÖRA MUSEN!! jaha, som någon sa? -Förlåt att jag skrek på dig.

Drömmer du mardrömmar? Mm :(
Favoritklädsel? Tights och linne
Favorit godis? Olika plockgodisar, surt, salt och gummi! ;)
Längtar du mest efter just nu? Leka med Essis. Hann inte leka av mig nyss!
Saknar du någon just nu? Mormor ♥
Vill du ha barn? Japp, om fem år.

Är det någonting som är stressigt?
Allt plugg. orde inte sitta här..
Längtar du till din nästa födelsedag? Shiiet det är om ett år -.- men hell yeeah!
Är du blyg? MMM!
Tycker du att du har fin dialekt? Men vad är det här för frågor? hahah...
Vad gör du om 10 minuter? Ser på BB
Hur mår du nu? Ont i halsen annars är det bra tack.

ne nu orkar jag inge mer, tog bort de sista tio frågorna typ..

Kanske har jag inte svaren
ändå vet jag inuti
hit har alla frågor fört mig
jag är den, just den jag ville bli.
Jag är den, just den jag ville bli

-E

Svenska.

Så jävla mycket skola nu.. HELA tiden :( Nu ska jag göra färdigt bildanalysen och skicka in den!
Idag fick jag vet en liten hemlis =) Tänker inte berätta för det kommer endå märkas om några månader!^^ Ne nog om det nu!
Nu ska jag vara social mot min enda vän, Linnéa och göra färdigt B-a.



You know you love me xoxo

RSS 2.0