Segt.

Helgen har varit helt underbar. Tror alla mina kommande typ 10 helger kommer att vara helt underbara, då jag får träffa hjärtat igen ;) I lördags åkte jag och älski till Tomas där vi stannade till tolv tiden ungefär, sedan åkte vi vidare till Öje där det var ett riktigt dra, om man jämför hur det var där i vintras. Resten av helgen tog vi det bara lugnt, och väntade tills det blev natt och Kim skulle åka för veckan-igen. Tror att jag fick en blandning av panik och ångest, kaske separationsångest, för när jag skulle lägga mig i söndags så ville jag inte somna, för jag visste att när jag vaknade så skulle inte Kim vara där och jag skulle vara ensam veckan ut.. Töntig jag vet, menmen =)

Idag skulle vi gått en vanlig lång dag på skolan, men en lärare som vi skulle haft mitt på dagen skulle skola in en unge, så han var borta, och det andra läraren som vi skulle ha i två ämnen idag var sjuk! Bara att tacka och ta emot :D

Funderar och funderar, om jag ska ta tåget ner till stockholm för Kim ska som sagt jobba i helgen, och passa på att gå på mediamarkt, men har fortf inte bestämt mig..

Puss.


28/8

Gårdagen blev skaplig med några tabbar.. Slutade på Öje där det var trubadur och ovanligt mkt folk, och inte i Ljusdal. Idag är det fotbollsträning, fast jag igentligen inte har någon ork, dessutom i regn vädret, buhuhu..
Nu ska Kimma ha datorn så jag ska flytta på mig.
Puss

27/8

Nu på kvällningen har vi varit till mor och far och käkat lite grann. Väldigt mysigt! Just nu så är vi hemma hos Rolandssons och ska förmodligen dra vidare, till Öje tror jag. Om inte min kille vill åka hem, då intar jag sängläge. Inte så tokigt det heller faktiskt!

/E

Whiskey lullaby

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby


Lite surt sådär.

I måndags hade jag, Emma och Linnéa en lite uppesittarnatt hos mig efter som jag är själv och vi inte tänkte gå till skolan dagen efter för att det var en sådan tråkig lekdag. Förstår inte varför dom fortsätter ha lekdagar när hälften av skolan skolkar :S Hur som haver så glömde vi sjukanmäla oss. Men vadå, vi har just varit på sommarlov, klart man kan glömma det?
Så pratade våran mentor med oss och jag, Emma och Linnea var så snygga så vi sa att vi hade ont i halsen alla tre, och hon trodde inte oss så då måste vi ta en dag av våra sammanlagda tre dagars ledighet :o Kunde inte välja att få skolk heller. Suck! Tur att jag har en mamma som inte tänker skriva under för någon ledighet. Jag menar, det låter ju helt fel och barnsligt :s Skulle vi ha sjukanmält oss så skulle dom inte sagt något!..

Längtar efter stundenten, arbetslivet och lönerna därefter.

=)

Nu har skolan kört igång igen.. Pust! Ne men det är ganska skönt att vakna i god tid och vara på skolan, annars sover man bort hela dagen och bara sitter hemma och kollar på film efter ha städat, tvättat och diskat. Så är det för mig ialla fall! Fast det kan vara jobbigt när man är trött och sånt så är det ett tillfälle för mig att glömma att Kim är borta! Men idag kommer älsklingen hem, inte en dag försent!

Nästa helg var det planerat att vi skulle ha en fest hemma, men så ringde Kim för några minuter sedan och sa att han måsta stanna kvar i sthlm och jobba, och klarar jag mig utan honom i 1½ vecka? Knappast! Så då tar jag tåget till Sthlm istället, och träffar min underbara familii! å handlar lite ♥ Så festen är framflyttad till det 17:de istället, så skriv upp det! ;)

Puss


Hej hopp!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen.. Lämnade in telefonen i tisdags och har varit i Jarse där det inte finns internet, så det är därför! =)
I tisdags var jag på min första fotbollsträning, ever! Det var riktigt roligt och jobbigt så jag ska fortsätta! Måste bara lära mig reglerna ;) Hehe! Idag kommer min älskling hem efter att ha jobbat sin första vecka i huvudstaden! Lovely.

Nu är lilla prupp hemma igen!

Fler än jag som är glad =)


Ä L S K L I N G S K A T T

Kvällen blev inte alls som jag tänkt mig men. Kim skulle komma och hämta mig så skulle vi åka ner på Jarse det finns onekligen 23 fler saker att göra där än i Sidskogen, men han har skruvat på crossen sedan 2 idag och blev klar vid åtta så då skulle ju dom ut på en sväng så chi fick jag.. Han kommer nog inte förrns ikväll för att dela säng med mig. Gulliga Eve erbjöd mig att komma dit, men innan jag bestämt mig för vad jag skulle göra så var det för sent, och hon ska upp i morgonbitti.

Imorgon måste jag ner på Jarse för jag måste inhandla lite saker till min makeover som jag planerar, höhö. Annars ska jag nog gå upp på bergstoppen med vovven, igen.

Godnatt

2011-08-13

Idag var jag och pappa ut och sköt med Sidskogarna. Premiär för mig på skyttebanan så resultatet blev som väntat 5etta, bom, 5, bom.


Ikväll vet jag inte vad som händer... Ska som sagt inte skjuta upp imorgon så hade lust att göra något, men vet inte om det blir just nått. Åker nog hem till huset iaf.


/-E

Friends for what?

Blanksteg

Händer då?

Eftersom jag inte ska skjuta upp på söndagmorgon så är jag redo för massa skoj på lördagen, vad händer då måntro? :D



Dagens

Var som sagt ut med Mynta idag, besteg Gräsberget! Huua! Nu var jag ute med Vickan och körde lite Kickten, så andades jag in och känner en mygga åka in i halsen på mig, eeeau! Å nu hostar och hostar jag så att jag ofräscht nog hostar blod, liiiiten mängd menne. Ser framför mig hur jag har hostat så jag mosat myggan i halsen och hostar upp blodet som den har sugit av nån, eller nått ne fy vad äckligt!

Var ut till Grusgropa idag och sköt lite. Mamma hade sin nya bössa som hon löste ut hos magnus idag så fick testa lite hagel oxå, annars övade jag bara med studsaren. När pappa kastade en lerduva lade jag inte bössan an riktigt så tog lite fel. Ajaj men inge blåmärke iaf! =) Härligt nog så ska vi inte skjuta upp på söndag, utan har skjutit upp det på obestämd tid eftersom jag inte får licens varesig jag gör provet nu eller dagen innan min arton årsdag. Så det känns skönt att kunna öva lite, då jag ändå kommer gå på uppsiktsjakt i höst. Och i morgon bär det av till Hästberg eftersom Sidskogen kör älgpasset då!

Nu har jag skrivit av mig lite och ska krypa ner i soffan och kolla lite på film och vila min stackars hals!

Pussokram

Fina fredag.

Idag skulle vi ha åkt ut till Horsemountain med Patrik och öva lite skytte tills på söndag då vi har uppskjutning. Men efter några små händelser så skjuter vi upp det tills i morgonbitti. Tyyypiskt, vad ska man göra idag dådå? Tar en funderare om jag ska ta med mig jycken och gå upp på berget. D vore kanske något!


Hemma hos dig
Hemma hos mig
Hemma hos oss.



Your world is my world
And my fight is your fight
My breath is your breath

Let me tell you one time that I love you.

Bärplockning.

Idag var jag ut med farmor och plockade lite blåbär. Plockade 11 kilo och åt upp minst ett oxå =) Hehe, Då var man helst plötsligt 300:- rikare utan ansträgning! ;)


Älskar min blåa nyans på tänderna ;)


Onsdag

Var ut med Mynta en sväng i skogen. Kollade efter lite ätliga svampar, men hittade inte just något =( Skönt att bara ut och gå oxå..



Åsså hittade jag igen "Tomtestenen"! =)



/-E


Men orka :o

Hur blev det såhär?


Poggan♥

Hjärtat tar ett extra skutt när jag hör en katt, tills jag inser att det inte är min goa, underbara lilla katt.. =(


S n a r t    k o m m e r    d u    h e m    i g e n !  ♥

Är det jag som är planerarn?

Sitter just nu och kollar på lite bilar och funderar på vad jag ska köpa för någon, samtidigt som jag har gjort en lista på vilka jag ska bjuda till min student som jag tar om ett år. Vilken planerare jag är.. ;)

Nu är jag hemma från Stockholm igen, tyvärr. Har haft det så underbart mysigt där nere och ville inte åka hem, menmen.

Såhär såg min vecka ut i stan:
Tisdag- Shopping i Gävle med mamma och Vicky, åkte sedan med morfar till stan. Åt och gick och la mig när jag kom dit

Onsdag- Åkte in till stan m morfar och kollade på Pride. När jag kom tillbaka till högby så hämtade Magnus mig så åkte vi till Johan & Mimmi där mamma, pappa och Vickan var =) (gick och la oss vid fem och klev upp 9, urk..)
Tordag- Grönan

Fredag- Sol&bad med Mimmi och Engla, sedan vidare till Bengt där vi fortsatte bada i poolen&jaccuzin.

Solning hos Mimmi&Johan..                                              ... sen hos Bengt&Angeta



Denna goding slingrade upp på våran filt när vi var på stranden och badade.. :s

Lördag-
Kim&Fredde kom ner och vi badade massor innan vi åkte till Ballbreaker och firade morbror med mat och bowling
Söndag- Hemresa =(

Never say never.



J U S T I N   B I E B E R .  Hotie!

hahah

Sitter på en bar så proppfull med negrer att jag nästan tror att jag är utomlands. Men jag är rätt så säker att jag är kvar i Sverige ;)

RSS 2.0