Nu har bloggen..

legat nere ett tag igen.. Men inte orkar jag skriva nu heller. Hejdå

Hjärtan..


Här är tre av de kransar vi gjort. 80:-/st och kan köpas på Helsingegården nästa lördag, 26/11.
Lingon- och enris.

Söndag

Dagen har bestått av UF arbete samt krans gjörning (haha vilket ord!) Imorgon ska jag ta emot ett paket med ljus och fortsätta planerandet och förberedelserna inför öppethus. Jag ska ta mig ett snack med Evelina också och ringa till bowlingen så vi får en plats på lördagen att bowla så vi inte blir utan!
På tisdag är det som sagt öppethus och jag ska sälja ljus å sånt och någonstans i schemat få in att åka till Vireco och hämta ut tröjor..

Onsdag ska jag leka med Cissi å plugga inför rättskunskapsprovet. Resten av veckan ska jag fortsätta göra kransar inför Julmarknaden på Helsinge gården på lördag, sen SKA det bli bowling.

Känner att mitt veckoschema kraschar lite =(

Nu ska jag stänga av för nu blir det lite söndagsmys <3

Länge sen sist..

.. som jag var in hit och skrev något vettigt! ;) Blir lätt så när det är UF dag in och dag ut..

I onsdags hade vi nationella muntliga i svenska B och som vanligt skjuter jag upp allt till sista sekund, så i tisdagskväll satt jag och skrev mitt manus.. När jag läste upp den för Emma&Linnea så var det för kort så en timme innan vi skulle börja satt jag och ändrade i min text och till satt nästan det dubbla. Läste igenom det typ fem gånger och gick in och redovisade sen. Blev glatt överraskad när läraren gav mig beröm och sa att "det hördes att du var väl förberedd", fick VG vilket också är ganska ovanligt ;)

Igår gjorde vi den skriftliga delen och det kändes inte alls lika bra, men det skiter man väl i?

Fick i veckan som var hem ljus och jätte många var trasiga, men som tur va skickar Vio ljus till mig så jag får dom till skolan på måndag, dagen innan öppethus, vilket blir perfekt!

Hela denna helg känner jag kommer gå åt, åt UF satte, så kul kommer jag få! Göra ordning till öppethus och julmarknaden nästa lördag..!

Kramis!

.

Everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you'r insecure
Let you know that you'r allways lovely
'Cause you are the only thing that I want right now.

Svårt att sova.. :/

Har inte haft svårt att sova på ganska länge nu, men så kommer problemet helt plötsligt =(
Men å andra sidan är det fullmåne ikväll ,så det kan ju faktiskt bero på det oxå, åsså är jag täppt i näsan och Kim är inte här, så jag kan hålla om honom!
Klockan är nu lite mer än halv två å jag ska upp 6 för att åka med pappa ner till stugan. Hur ska jag orka?

Men det är nog ändå bättre att stänga av den här dumburken och försöka sova.

Puss å godnatt

Älskar dig hjärtat.

Toppen!

Är superglad! Ännu bättre vore det ju om älskling varit här, men enda sen han börja jobbat hemma så har vi inte varit ifrån varandra många timmar, så det kanske är bra ändå.. ;) Det blev ännu en dag hemma när jag vaknade med halsont och ont i kroppen så det inte gick att röra mig.. Huvudvärken från igårkväll sov jag bort och halsontet har ersatts av ett evigt kliande så jag hostar var 5 minut, inte kul =(

Skulle ha lämnat in en uppgift idag, men eftersom jag va hemma så kunde jag inte det så jag satt mig å klura lite till, men blev inte just nå mer så nu har jag skrivit ut det och tänker inte göra något mer på det. Imorgon bär det av mot skolan igen efter nästan två veckors frånvaro.. Pust! Kom precis på att jag måste köpa ett nytt månadskort i morgon, buuuh!

Såg att pappas klipp på youtube har hela 69 visningar! Å dessutom finns filmen nu också på existenz! Haha, blir bara bättre å bättre :D

Eftersom jag endå inte kan sova så fortsätter jag kolla på Cheaters. Nu, the conclusion...


M I T T   A L L T   O C H   L I T E   T I L L . .  ♥  ♥  

Hemma idag igen.

Blev en extra dag hemma.. Så tråkigt! Idag finns inget mer än att vänta på att Kim slutar så han kommer med en cholkladkaka till mig, det absolut bästa mot förkylning och andra sjukdommar! ;)

Igår la vi ut filmen på pappa när vi va ut och fiskade på youtube, hahah! Så sök på Dannes Midsommarfiske på youtube så hittar ni det! =)

Tisdag.

Hatar när man vet att man har sovmorgon åsså vakanr man tidigt och inte kan somna om..! Vaknade samtidigt som Kim i morse, alltså 06.30, gick upp och kunde inte somna igen :o I vanliga fall när jag ska till skolan så kan jag råka försova mig för jag är så trött, varför är det så??

Har iaf satt mig och gjort ett helhjärtat försök med Internationella ekonomin, men den är så jobbig att jag nästan ger upp när jag bara kommit till andra "frågan" av 5 på första frågan om ni förstår vad jag menar.. Snark!

Annars väntar jag och hoppas att DHL ringer idag och säger att mina nya ljus kommer, hoppas verkligen det! :D Verkligen längtar efter att se mina små pärl- och marinfärgade klotljus, tor dom kommer va superfina!

Ne nu ska jag ta mig en liten sovare, har ändå varit uppe 2½ timme nu å klockan är bara nio!

Åhej för stunden.

4/11-11

2 års förlovningsdag med älsklingen!


T H E   B E A U T Y   O F   L O V E   I S   Y O U   v .


Vi följer din väg och ger dig stöd för varje steg

-Du ska lära på din färd
Att vår gåtfulla värd
Är mycket stor
Den är svår att helt förstå
Inget brukar någonsin gå
Så som vi tror-



Insett hur mycket jag tycker om dessa enkla ljus! Tror dessa och mina beställda ljus av samma sort, marinblå och pärla i klarlack kommer vara att vara populära till julen! Lägger ut bilder när jag fått hem de andra ljusen!

Föreslår även att de som vill beställa av hundljusen beställer snarast så att ni får den ras och färg ni vill ha. Jag beställer hem dessa hundar i 12 pack med 3 av varje sort, så, så småning om så kommer någon eller några färger ta slut, därför tycker jag att ni som vill ha en speciell hund tycker jag ska passa på nu!


Min önskan har gått i uppfyllelse...

.. jag har blivit sjuk! Fått ont i halsen, men hoppas på att det bryter ut yttligare! Har en känsla av att min mentor inte kommer att tro på mig när jag ringer och sjukanmäler mig från Prao;n på måndag, med tanke på att jag gick emot klassen att jag inte vill ha nå prao.. Menmen! Hihi!

Var och kollade på sötaste Freya idag! 2 dagar gammal å massor med hår! ;) Har somsagt ont i halsen så gick inte så nära henne som jag hade velat ;) Stod och granskade henne på avstånd :)


Knäppte bara en bild, men kolla gofisarna!

Jajo

Dagen blev lugnare än jag trott, och inget står på listan att göra! :o Imorse kom efterlängtade Freya, längtar tills man får se henne! Om ett par dagar antar jag! =)
Ikväll ska vi åka till farmor och käka lite tårta och gratta henne, annars händer inte just någonting!
Igår hade jag ljusparty hos farmor och sålde mer än förväntat!

Nu ska jag fortsätta gosa med lill Sebb som är här och hälsar på!



Någon är då glad idag! =)

Tisdag hela dagen

Vad ska jag skriva egentligen..? Igår var jag för första gången till en företagschef och visade upp mina företagspaket! Kan säga att det gick sådär, hade ont i magen hela vägen dit och hem igen! Mamma och pappa försöker uppmuntra mig om att det är första gången, så det är väl bara att hoppa upp på hästen igen.. Eller aa nått sånt :p Ringa runt lite är vad som står på listan idag.. Å jag som är så feg med att ringa! ;) Imorgon blir det hudik en sväng på förmiddagen å sen vidare till farmor där det blir ljusparty med de tanter som kommer! :) -/E

RSS 2.0