Hello, hello


Hello!

Idag fick Kimpen sin nya bil, Gud gav nog honom den, och JAG var den första som fick köra den! Fett nijs =D
Nu kom Erik så nu ska jag plugga lite, sen blire nog plump =)

4 bugg och en "coca-cola"

Igår vad det fest för pappa, B-E och Jonas! =) Riktigt skojj när man väl börjat dansa, och slapp stå i baren hela tiden!
Måste bara säga att jag tycker att min lilla syster är grym. Hon ställde sig upp på scen igår och sjöng för 140+ personer utan musik (hon sjöng hälsingevind och ingen kunde den på gitarr) och klarade det! asså att stå själv och allt, gud vad hon är modig tycker jag! Jag skulle aldrig vågat de..

Idag är det morsdag.. Jag&hjärtat ska snart åka ner till Järvsö och köpa blommor till våra mammor och ta ut de sista små sakerna från lägenheten och ge tillbaka nycklarna! =)

*/ Erica

P.s I love you

'Du lyfte mig om och om igen'

Oh vad jag gillar den låten! =)

Har stått och hjälpt mamma och Kerstin att gjort i ordning mat i 2½ timme nu.. har grymt ont i ryggen, så som jag får när jag står för länge.. Så då kom jag på den smarta idéen att gå och blogga! =)

Idag hade vi en lektion, Bara en lektion.. Kändes ganska värde att kliva upp tidigt och åka till Ljusdal för det, menmen =) Jag och Emma gick med varann och lyssnade på fåglar och orienterade oss i skogen med hjälp av en gps haha^^



Jaja, stannade iaf lite på engelskan för att se betyget som vi fick på nationella! Jag fick VG, blev faktiskt nöjd, trodde inte att det gick så pass bra som det gjorde. Känns bra det här! pössenÅhej

Krönika.se

Sitter med min jävla krönika! I morgon ska Emma få den och kommentera lite, sen skickar jag in den riktiga..
Kim ligger i sängen, det känns faktiskt ganska så lockande att skita i det här och gå och lägga mig! Men nej,nej jag ska bli klar! =)

Ute! =)

 
Sovrum
 

Toa ;)


I'm gonna miss this place! lite iaf.

Sådär ja! Nu har vi äntligen städat oss ur lägenheten! Grymt skönt! =)
I morgon behöver jag inte bekymra mig över det, utan kan åka hem och hjälpa till med maten inför partyt..
*/Erica

TjatjatjA

Sitter på skolan nu. Ska rätta Emmas krönika nu också men jag kommer ingen vart.. Har inte gjort färdigt min heller för den delen.. -.- usch.

Du är det finaste jag vet

Igår åkte jag&Kim med min mor och far till Bollnäs för att kolla på kläder! Tyvärr hann vi bara gå in i en affär innan klockan var 6 och alla klädbutiker stängde.. :p
Kim och pappa köpte en varsin kostym och skjorta, kan faktiskt säga att jag är lite stolt att ha fått kim att köpa sig en =)



Idag är jag sjuk.. Eller jaa, har väl varit det i snart en vecka men gått till skolan ändå, kanske därför jag inte blir frisk? Är hemma idag då och kryar på mig, men i morgon kommer jag! =) puss o kram

Söndagsplugg

Hallo!

Igår hade jag en myskväll med coca-cola och sockerdricka+jaccuzi med http://www.Emmmmsaan.blogg.se (Emma för er som inte ser). =) Väldigt mysig men lite misslyckad eftersom vi aldrig lyckades få dit våra pojkar!

Idag när jag och Kim kom hem till ma och pa så letade vi efter deras katt, Dennis, som har varit borta i 2 dagar nu.. =( Hoppas att vi hittar honom snart!

Nu sitter jag med svenskan och har kommit fram till att jag skriver lite till på läsloggen, sen går jag och kryper ner hos min prins och skiter i hur det går! Tycker ändå inte om min svenska lärare så ;)


EricaMargarethaLing [HJÄRTA] MatsKimLennartÄdel



                                                    


Ikväll var det nästan ett tag nära att jag och emma skulle följa med Linnéa P och Sofia R till hudik, men eftersom jag är sjuk och allt kom så hastigt bestämde vi oss för att följa med nästa gång istället! Det lovar jag nästan! =)

Nu sitter jag hemma i Sidskogen och väntar på att Älsklingen ska komma hem från fisket. Är så snorig så jag tror att jag går och lägger mig och sover bort alla bekymmer! natti

Känner mig lyckad!

Idag fick vi se på matte provet Del 2 eller nå. Fick 4/4 av 4/7 och en mvg poäng¤ =D Det känns bra =) har alla poäng som behövs för G och de VG poängen som behövs för VG! Få se hur det går i morgon på det sista provet som avgör vilket betyg som jag får på nationella =)..

Jag är i skolan nu och har ont i halsen, är jätte snuvig och har ett "tryck" i örat.. =( kanske påväg mot en öroninflammation..? hoppas verkligen inte det!

Mellan drömmar och verklighet

Fick tillbaka matte nationella idag, eller ja, fick kolla på det ialla fall.. Jag fick otroligt nog 6/6 av 8/8! =) Jag som är dålig på matte tycker jag..! haha.. det kändes iaf bra. Nu ska jag gå och kolla på hockey med Kimpen, hayy. <3

I'dont wanna work today maybe I just wanna stay, just take it easy cause there is no stress

Morgonen började med att jag försov mig 20 minuter. När jag stod och sminkade mig så upptäckte jag att klockan var 08.13, min buss går 08.12 från vägen.. när jag hade förstått att jag missat bussen, vilket jag ännu INTE hade gjort,  fördrev jag tiden istället att fixa håret och höll på att missa den andra bussen.. Där stod jag utan tröja och TVn igång när jag igentligen skulle ha varit påväg ut till bussen! som tur hann jag med den ändå! =) Vilken stressig morgon!


SUMMER!

    




Känner att jag har väldiga sommar känslor! Och är på strålande shoppinghumör! =D
Alla verkar redan ha köpt in kläder till sommarn, så får ta med mig älsklingen och handla till både mig och han! O så kul! =) hehe.. hittade så söta kläder när jag kollade på internet, hoppas bara att det finns lika mkt i affärerna! <3

Slapp dag (=

Igår var det cruising i Hudik.. Ganska så roligt tills Kongas bestämde att vi skulle till järnvägs istället för hudik. Väl framme i Ljusdal så släppte vi av Andreas sedan fortsatte resan för mig kim och Jimmy tillbaka till Hudik :)

Nu tror jag att det är dags för mig att väcka kim och sätta igång med Svenska arbetet, Krönikan och försöka att läsa ut boken, Ett öga rött. Hare bra hajjjj

(y)

Naveln räddad! :D

Even if we sometimes fight, I still love you with all my heart.
Kim Ädel<3

En dag utan den

Sofia hade sitt smycke på sig.. Men fick låna Eva-Linas istället! :D synd bara att man inte har någon skjuts att kunna hämta den! (:@) ahja, hoppas det inte växer igen inatt dåå.. pözzn
Btw, jag diggar skarpt min kära svärmor! =D

:'(

Tappat min stav till piercingen i naveln.. :'( Har världens panik för jag kan inte hitta den.. Ska åka till Sofia i morgon och se om hon har en, är så rädd att det ska växa igen över natten........ :/

.

Hade nationella provet idag.. gick inte alls bra.. :p Tror att jag var den enda som inte hade en linjal med mig! :D Men den behövdes ändå inte så :)

I morgon är vi ledig, härligt med en sovmorgon! Då ska jag sitta med svenska heeela dagen tror jag.. nu ska jag ta med mig Myntan på en prominicks, tjaa!

Ohja!

Var hemma från skolan idag igen, så typiskt! I morgon har vi nationella prov i matte så då måste jag komma oavsätt allt.
Morsan och farsan har invisterat ett rullband som jag nyss gick 10 minuter på! Bara därför så kan jag unna mig att smaka några negerbollar som lillan har bakat :)!



Jag älskar min kim för att han är så go mot mig! Puss på dig från mig ♥

In my head, you fulfill my fantasy

Suttit och gjort om min blogg några ggr nu.. kan inte påstå att jag blev nöjd, menmen!
Ska gå och lägga mig och försöka sova igen, nya friska tag i morgon! Får se om jag kommer till skolan, men hoppas verkligen det! Nattinatti <3



Osömnigast!

Tror att jag har åkt på samma skit som Kim, Vicky och mamma har.. ont i halsen och feber.. :(
När jag blir sjuk får jag väldigt svårt att sova, har försökt att sova i 2 timmar nu, men kan nästan inte ens blunda.. känns som jag har en lååång natt framför mig :(

Söndag..

Har inte haft tillgång till en data sen i torsdags.. ojoj!
I Fredags hade jag och emma en filmkväll i lägenheten, (men vi hann inte se en film) tror att vi båda satt och drömde oss bort ;) väldigt mysig gumman!
I går var jag och hjärtat med Jimmy och Kongas hela dagen och kvällen. Städade Andreas bil och tjänade några lätt förtjänta pengar! Åkte till Gävle på crousingen vid halv nio, men åkte tillbaka hem igen 30 minuter senare, efter vi hade åkt driven på Donken :D

Älsklingshjärtat ligger i sängen och är sjuk.. :( han har ont i halsen och har feber.. känns som att jag kommer ha samma sak om några dagar, men hoppas vekligen inte det! Nu ska jag gå ut och se om han sover, pussHAJ!

Ett helt år med älskling<3





Mitt hjärta är ditt
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din
din lycka är min
och gråten är min när du gråter
. <3

Älskar dig Mats Kim Lennart Ädel.


Grattis igen då :)







Grattis den här gången till min andra älskling, EVELINA KYLIN-BLOM! Grattis puss på Dig :)<3

GRATTIS!<3

Fick nyss redan på det, så:
Stora grattiskramar till Sofia Engberg och Niklas Jonsson som ska gifta sig!
Lycka till!

Flyttning..

Helgen har varit lugn och skön.. Flyttningen från lägenheten har börjat för min del iaf. Jag har börjat att packa ner små prylar i flyttkartonger, tagit ner tavlor osv.. De större möblerna kommer vi att börja flytta ut i helgen! :)
Kim satt och deklarerade nyss, men det gick inge bra för honom så det tog evigheter innan han var klar, så inte förrns nu har jag fått sätta mig och pluggat lite! Klockan elva på en söndagskväll. awsome!

I morgon är det skola igen, palla! Ska skynda mig skriva klart nu så jag kan krypa ner i sängen, godnatt (:

EricaSaknarEmma!

Sista april

Sista april firades i sidskogen.. Det var ganska så lång tråkigt tills Emma kom och livade upp stället :D men tanke på att vi gick och la oss klockan elva så kan ni förstå hur kul vi hade, not..! Jaja, man fick vara med Kim ialla fall!

RSS 2.0