you are beautiful

Här läggs det nog inte upp någon bild på mitt hår, kan inte säga att jag blev helt nöjd..

Idag är det bröllop som gäller, sedan barnvakt! Jag måste säga att jag längtar till båda delarna! =D hehe, tror att jag ska gå och ställa mig i ordning nu! (:

Anna du jag vill ha dig

Nu sitter jag med färg i håret, igen! =) lägger ut en bild när jag har duschat av mig det! puss å hej

I did it!

Jag har just upptäckt det roliga med att blogga! Det är när okända människor går in och läser och kommenterar gulliga saker! hehe, tack för det (=

För er som undrar så är jag blondin nu! hehe, vet att det är många som har skrikit rätt ut när jag har berättat att jag har varit sugen på det, men nu verkligen ville jag, so I did it! knäpper ett kort i morgon så ni får se hur det blev, nu har jag bevisat att det Går att färga från mörkbrun till blont. nu ska jag gå och ringa kim, ha det bra!

Mellan drömmar och verklighet

Markus och kim sitter och spelar, -som vanligt.. själv väntar jag bara på att någon av mina päron ska komma hit och hämta mig, eller att lena ska komma så att jag ska färga hennes hår! Dessutom har jag själv också köpt hårfärg som jag ska färga när jag kommer hem, nu får det bli slut med att ha två färger i håret!! bild kommer sen =) Kanske jag ska gå och göra ett överkänslighetstest på hårfärgen eftersom jag aldrig har andvänt det märket förut.. hmm, ja det ska jag, hejdå!


Godmorgon!

Är nu helt nyvaken! Sitter vid kims dator och dricker lite frukost, ett halvt glas juice! Inatt hade jag så svårt att sova.. :( Låg skavfötters med Kimsen i Lenas soffa, när jag hört att alla har somnat (till och med katten bredvid mig) gjorde jag ett nytt försök att sova, och somnade efter någon timme.. vid 7 när kim åkte och jobba gick jag in till svärmor istället och la mig bredvid henne i hennes dubbelsäng! guuud vilken skön säng, så sov jag tills nu! =)

Idag ska jag försöka övertala kim att åka till ljusdal och kolla på skor, hårfärg och lite smink! skulle verkligen behöva det tills på lördag.. jaa, får se hur det går! hejdå.

och hur gör jag nu..?

Till bröllopet på Lördag behövs en kofta i en annan färg en vit inköpas, om inte det kan hittas behövs en helt ny klänning istället hittas.. dessutom måste jag hitta ett par fina skor som jag kan ha på både Sofias bröllop på lördag och min kusins den 7 Augusti.. och hur mycket pengar hade jag? just de 100:- .. shit! hur ska detta gå ihop? :(

Well, where did we go wrong?

"where did we go wrong?

ibland fattar jag bara inte vad som händer. vart allt tar vägen. hur saker bara kan försvinna. vänskap är en sak, men den är abstrakt. ibland är det lite för abstrakt. så pass abstrakt att den ibland försvinner. men det är sånt som inte borde hända! jag vet att jag inte är världens bästa. men jag är inte heller världens sämsta. det finns nog ingen som är världens bästa. inte heller världens sämsta. och även om det gör det, så finns det bara en person som kan veta det. gud, han är den enda som känner alla människor. men det är aldrig bara en persons fel. eller en annans. det är bådas fel. det är det alltid, ibland mer eller mindre. båda kan alltid göra någonting för att förhindra att det sker. men ibland orkar man inte.då kanske ingen orkar. och då blir det helt plötsligt för abstrakt. allt försvinner och en dag slår tanken dig "vart tog allt vägen?" "min bästa vän som var allt för mig, vart tog hon vägen?" båda dom tankarna har slagit mig, inte bara en utan 2-3-4 gånger. om inte mer. man inser att det har skett en så stor revolution i ens liv.
ska jag vara ärlig så var det nog jag som inte orkade denna gången. du var bäst för mig. men jag kännde att jag alltid blev tagen i andra hand. och det är nog mitt problem, men jag klarar inte av att vara 2a. jag behöver kärleken, uppmärksamheten och förstaplatsen. annars går det tillslut inte. jag måste bli tagen i första hand, annars grejar jag det inte. och jag kan väl påstå att det mest är mitt problem.. jag orkar inte heller höra av mig, för jag tycker inte att det är jag som ska göra det denhär gången (misstolka inte!). men detta är inte anledning nog. så säg mig,
where did we go wrong?
och ja, jag vet att du inte läser min blogg, men kanske du kikar in nån gång."

remember? känns som att samma sak börjar att hända igen.. :( ♥

Tjabba, tjena, hallå!

Uscha, vad trött jag är!
Inatt, runt halv två åt jag lite nattfika, och då helt plötsligt kom hjärtat! :) Sov inte så jätte bra, så antar att det är därför som jag är trött.. Nu bär det ialla fall av till Ljusdal tillsammans med mormor!

Stolt! =)

Är just klar efter 20 minuters gående på vårat rullband! puuh, gick 1,7 km i uppförsbacke, så nu känner jag mig ganska stolt att jag gjorde det, i morgon blir det ut och springa på riktigt i stället! =)


damdam dadam

Grattis mamma och pappa på eran 14:de bröllopsdag, hurra hurra =)

When my words feel simple and small

Ibland har man inte roligt, så då bara måste man

OM JUST MIG
FULLSTÄNDIGT NAMN : Erica Margaretha Ling
FÖDD : 8 Februari 1994
BOR: hemma
SMEKNAMN : Stringen
FAMILJ : mamma, pappa, storesis och lillesis
INTRESSEN : jadu..
SKOLA : Slotte

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
SAKNAT NÅGON : ja
ÅNGRAT NÅGOT: ja
LJUGIT : nej, toror inte det
SVIKIT NÅGON : hmm..
GRÅTIT : ja
SKRATTAT : japp
HAFT SEX : oja
VARIT SJUK : jao
VARIT UTOMLANDS : nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : ja, till och med bestämt träff =)

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA : rätt så
SKRATTAR DU OFTA : självklart
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: lite förkyld :D
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej?
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : va?

KÄRLEK!
GILLAR DU NÅGON JUST NU: ja
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : ja
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : haha
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: nej
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: jodå
OM JA, VEM : Kim Ädel
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ja!

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: lite både och =)
ÖGON FÄRG: grön
LÅNGT ELLER KORT HÅR : långt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: nej, aldrig!
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: haha ja
HAR DU LÅNGA NAGLAR: japp
SMINKAR DU DIG: inte så ofta
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: ursäkta?

It's a possibility

Kvällen och natten spenderades tillsammans med Emmsan! =) Vi såg på New Moon 1½ ggr, synd att vi inte hann se färdigt den, den sista gången vi kollade..
Idag ska jag städa mitt rum och lyfta in soffan, som förmodligen är full av spindlar.. :s skriver mer sen tror jag!


a little dirty

hehe vilken rubrik! haha lyssnar alltid rubrik och får Nästan alltid min rubrik därifrån =)
Nu sitter kim och tjatar på att han ska ha sin dator..
Emma kanske ska följa mig till andra sidan av Järvsö, bara hon får för Gerd.. hoppas! =D

Singing songs underneath the sun

Nu har jag börjat, eller rättare sagt gjort ett nytt försök att spela Tribalwars. Sist jag gjorde det gick det jätte bra, men klantade mig och lovade att aldrig mer börja igen. Men det har jag gjort endå..
Nu ska jag iaf vara här i någon timme till tror jag, sen kommer någon från Sidewood och hämtar mig så kan min nörd till pojkvän vara kvar i Järvsö och spela cs, medans jag åker hem och gör ingenting.. Oj vad roligt jag ska ha det.. -.-

'comes around, goes around'

Nu är det nog dags att fixa i ordning sig! Har just duschat, och 15.45 åker jag och lena, för att sen möta upp Andreas och hjärta och äta =) smaskens! hare braaa

=)

En sån dag.. Eller ja, allt är väl som "vanligt" som det varit i några dagar, he-he..

Har just sett del två av Twilightsagan, New Moon. När jag sett hela filmen kom Lena tillbaka, och då spolade jag tillbaka filmen ca två tredje delan och såg om den, haha den är så sjukt bra! Efter 4, när kim har slutat jobba så ska jag, kim, Lena och kanske Andreas (sara jobbar..) åka och äta =) enda så ska vi käka ute, i ljusdal eller så, eller så ska vi beställa hem kina mat eller något annat krubb! =)


En bild på en av Lenas missar.
(Bilder är från -08, när det var mormors katter)

.....................................................................................

du är så vacker när du sover
du har nått som ingen annan har
du är så underbar

Men räcker det?

A story of my life, searching for the right

Nu var det då länge sedan jag skrev sist! Har inte hunnit lägga upp några bilder på mina nya kläder heller.. vad usel jag är!

Igår
var det iaf dans, Sidskogsdans- Slåtterbalen. Kvällen började med en sponsormiddag på bygdegården, väldigt god mat faktiskt! Sedan bar det av till Christian på förfest, och senare vidare till självaste dansen =) Sen var man där till 2 tiden-> efterfest hos oss.. vid halv fyra begav markus, emma, erik och marika sig hemåt, så då beslutade jag mig för det samma, men ist kom kim upp, och vi blev uppe till fem! En skönhets sömn till två tyckte jag var behövligt.. hehe

Nu sitter jag och kim i garaget hos lena och jag upptäckte just hur mycket klockan är och insåg att det är måndag nu, kanske dags att gå och lägga sig..? puss o kram E

When the children sleeps

Idag är det Sofia Engbergs dag! både för att det är hennes födelsedag, men också för att det är hennes möhippedag! hehe, så nu behöver ju ingen tjalla om det (:

Kom just hem efter att följt med när hjärtat skjutsat Jimmy och Henrik till Ljusdal.. Ska väl sitta här i några timmar för att sen ta bilen till Ljusdal och hämta dem igen.. liten suck* börjar bli ganska så trött här.. menmen, vad gör man inte? =)

Datanörd --> hehe

Nu kom jag just på att jag verkligen inte hade lust att sitta här! Helst av allt hade jag velat varit festklädd och ute på något, menmen. oturligt nog så har ju jag ganska så tråkigt liv.. EMMA, ska vi bada på mines eller någonstans i morgon bitti? =) hehe

Acc

Idag var jag, emma + min halva familj till Bollnäs och shoppade =) investerade två nya bikinis, en klänning och massa små prylar!
Ikväll blir det "mys" med älskling, alltså sitter vi vid en vasin dator tills vi någongång somnar..! haha ;) puss på honom :*

Sidskogsdans i morgon!! Me like*

Forever young

Är med Emma nu! =) Har just sett färdigt på Twilight, femtioelfte gången för min del tror jag, men den är fortf lika bra! Just nu är hon och testar lite kläder som jag har plockat ut från min garderob, förhoppningsvis tar hon alltihop!! =D

Imorgon åker jag, Emma, mamma, mormor och Vickan till Bollnäs för att shoppa! Har 250.- på Lindex, samt en lön att shoppa för, härligt värre! men nu kommer hon snart tillbaks, så ska logga ut nu och testa få ta i mon pojkvän. Hejdå

Pinglis vs Dessan

Nu sitter jag i myra hos lena =) Kim ska komma hit så fort han har slutat jobba så ska vi tre äta =D
Mormor åkte just härifrån, hon var här och lämnade sina två Heliga Birma katter så ska Lena få ta hand om dem =) så fina kissar! ska knäppa kort på dem sen, så ska jag lägga ut iaf ett kort på dom! men nu ska jag och svärmor strax åka till Jarse och handla lite, hörs!

Ingen rubrik.-

Nu har jag ätit lite kvällsmat, pratat av mig med älskling, så nu bli're hopp i kojs´! godnatt!

Trött som få..

Nu börjar jag bli riktigt trött.. funderar om jag ska slagga i soffan istället för att gå ut till mitt mörka rum.. Känns som att det lutar mot soffan! :) eh, ska nog vara uppe en liiiiten stund till så att jag får prata lite mer med hjärtat, som jag tyvärr chattar med över msn =( godnatt!

The first cut is the deepest

Var på bio, första gången på länge! Jag tror man ganska lätt kan gissa vilken film det var, Eclipse. Har hört att många har sagt att Eclipse var den bästa filmen av alla, men tyckte inte att den slog Twilight. Men bra, det var den! Det känns verkligen att det är sommar nu, och man inte har något spec att göra, det var länge sen jag såg såhär många filmer, riktigt mysigt!

Never alone or always alone?

Igår kollade jag, mamma, pappa och Kim på en film som heter Case 39. Asså guuud vilken film! Från en början trodde man att det var en phsyko film, men ju längre in i den man kom upptäckte man att det bara var en bra skräckis!







Rekommenderas, lika som alla andra filmer som jag visar upp här! =)

Hälsingland, mitt eget land

Igår var jag med Emma och Moa, riktigt roligt att få umgås med er =) 
Tältade med dom på Nyboskolan, högst upp på kullen! mysigt förutom att det regnade in.. hehe, måste göras om vid ett bättre tillfälle!

Idag har jag hjälpt pappsen att kratta överallt! hua, och i morgon antar jag att jag får hjälpa honom att sätta upp snehagen som han har börjat på wojne,wojne.

Nu ska jag kolla på film med kimmen och mamma =) hejdå!

Nyfärgad och fresch!



Har just kommit ur duschen efter en hårvård av mamma! Funderar om jag ska ge upp mitt försök att bli blond.. Vill ju helst inte gå runt och vara brand-gul-orange färgad i håret!..

I am never alone

Igår var det cruising! Jag och emma var där, samt kim och christian ;) Orkar inte skriva nå mer så här kommer några bilder!







Gillad kväll!

Smart som man är så sitter man vid datan i en halv timme med ytterdörren helt öppen och ingen koll på Mynta.. När jag upptäcker att jag inte ser henne någonstans, går jag till hallen och slänger jag en blick ut och möts av det här;



Vilken duktig hund man har! :D /e

They'll call me freedom just like a wavin' flag


3 koftor och en gina klänning

2 till koftor


Ett par byxor och två tröjor =)

Börjar bli riktigt nöjd med min garderob nu.. kanske inte behöver köpa så mkt kläder när jag får min lön =) Tack Kim Ädel för allt! <tre

when i'm gone just carry on, don't mourn

Köpte lite kläder idag!


Fyra tröjor till kim


En klänning, en tröja, ett par byxor och en korsett


4 st tröjor

En "jacktröja" hehe och en klänning


Två långarmad tröjor ;)


Och ett par shorts och ett linne =)

Gjorde några ordentliga kap där! hehe, fortfarande ingen kille inom synhåll.. =(=(

De få ackord han kan blir musik i hans stuga

Sista dagen på jobbet är AVKLARAT!  (Yyy) såå härligt, nu kan sommarlovet ta fart på riktigt =D hehe, väntar på att min sköna ska komma hem.. Ringde för en timme sedan, då satt han och spelade som vanligt, och skulle åka strax :p han kommer väl snart antar jag. Om en timme eller två.. :p

I morgon är det cruising i hudik, så dit drar jag och min 'älskling!' hehe^^ Hare!

-

Tre dagar.. bara tre dagar kvar på jobbet!! Med lite tur så kommer inte mammas praktikant, så då får jag med lite tur följa med henne och hennes något piggare pensionärer, och inte bara det, utan följa med dom till Rossen, till våran egen stuga ;) med lite tur dåå =)

Idag var vi på Harsa och åt grillbufé, fetans gott!

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
En dörr till livet, jag fick en andra chans
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
Sen du gav mig din kärlek
Förändrades livet brutalt

Sol, vind och vatten

Idag har jag jobbat.. Ganska så.. ja vad ska man säga, kaotisk dag? (R.I.P).. HUA!

Idag tog jag oxå mitt första dopp för i år!! Härligt härligt, men väldigt sent as well.. =)

Life is life

Igår var det partaj för halvfulla muggar! =) Kvällen började med vildsvinsafton på skogen och lite dans. Sedan drog vi ner till Järvsö på Älvdansen.. Träffade mycket folk, men var väl inge vidare roligt.. =) hehe, vid halv tre åkte vi hem igen, och då var det full fest hemma i köket, så då blev man uppe ett tag till och lyssnade på underbar musik! =D

Byafest yeah,yeah

Bya fest ikväll! Fast först blir det vildsvinsafton i Sidskogen :) Sedan kommer markus med sin super bil och hämtar mig, kim, eve och puttrik sen bär det som sagt av till bya festen in Järvsö, Sweden! =D haha hare bra!

GULLVIVAN

Kom just hem efter en stressig dag.. observera (haha) att klockan är 20.40!
Först jobbade jag 7-16, sen kom jag direkt hem och åt, sedan vidare till dansbanan där det var viskväll! =) Känns ganska så skönt att krypa till kojs snart! =D

Nu ska jag faktiskt försöka att orka vara lite mer aktiv och skriva vad som händer i mitt liv! smile*
godnatt!

Tröttsamt..

Jaha, då var man hemma i Sidwood igen. Åkte från Leksand en dag för tidigt, men vad gör väl det?
Ikväll är det då dans på Sidskogen, men nu orkade jag inte skriva något mer för att det är så JÄVLA varmt! puuuh. orkar verkligen inte vara aktiv här.. :p

Tja

Har inte orkat bloggat någonting, har jobbat 9 tim/dag utan rast.. I morgon åker vi till Leksand, så kommer inte skriva någonting på hela helgen heller, så de så! och sorry emma, tror inte vi kommer hem till dansen, jag skriver till dig! hejdå

RSS 2.0