Det drar i mig.

På tisdag ska jag följa med min mor och lillasyster till Gävle för att shoppa till Vickan =) Sedan kommer morfar och Kajsa och hämtar mig så följer jag med dom till Stockholm! Behöver verkligen en semester efter dessa dagar! Ska spendera nästan varje dag i poolen, i Jakan- eller Barkarbys köpcenter. Sedan kommer hela släkten ner till helgen då vi ska gå på restaurang och spela bowling m.m för att fira morbror! =) Skulle vilja ha någon med mig men alla jobbar inkl Kim, trök =(

Tur att lönen har kommit så man vet vad man ska köpa! :D




/E

Söt mormor ;)

Mormors kommentar när hon kollar ner i min proppfulla kasse med smink: Är det här ditt eller mitt smink?

At home.

Äntligen hemma! Jobbat 11-22 idag, på pärgröts dagen! puh.. Aldrig mer att jag ställer mig i disken när det är pärgröt igen. Faaast, det sa jag för två veckor sedan också ;) Enligt mina kollegor som jobbade förra torsdagen när det var pärgröt sa att vi hade ett jädra flyt så vi var klara och hade städat och allt innan klockan slog fem minuter över tio ;) hehe. Nu orkar jag inte skriva nå mer så nu avrundar jag. Hej å hej!

Happy =)

Inatt sov jag och Kimpan över hos mormor och Lennart! Mysigt mysigt, just nu ligger jag och vilar lite halvhjärtat för att orka med kvällen på Harsa, suck och pust! Lika bra att gå och göra mig iordning..

Dagen.

Jag är så trött. Inatt åkte jag och Kim hem till mamma och pappa för att vi inte vågade vara kvar hemma.. När vi kom till Sidskogen så somnade Kim som en jag vet inte vad på en gång, men jag kunde som vanligt inte sova. Somnade halv tre och vaknade vid sex och halvsov fram och tillbaka till kl 9. Då gick jag upp och käka sedan cyklade jag till Harsa. Fy FAN vad jobbigt! Dagen på Harsa har faktiskt varit rolig! Fick till en början gå och städa stugor istället för att stå i disken vilket var ett stort plus! Jobbade fram tll halv nio och cyklade sedan hem igen, pust!!! Imorgon åker jag bil! :D Så kan säga att det inte är så konstigt att jag är trött ändå ;)



Slutade sexan. Söta tjejer.

En tanke till Norge.


Händelserik dag.

Dansen i lördags var riktigt rolig, trots att det var lite folk :) denna dag har jag senderat hemma hos min Morfar, i hans sommarstuga och målat! Fick ihop några timmar där, skönt det å :) imorgon ska jag jobba på harsa lika så på onsdag och torsdag, sedan hundvakt på fredag åt mormors hundar. På lördag ska jag och <3-at på sommarfest som kaaanske leder till hudikfesten, men bara kanske för min del eftersom jag ska jobba dagen efter, snacka om en fullsmäckad vecka!

Gillar att vara hos mina kusiner.

Är och har varit denna dag med min underbara kusin Cecilia =)
Just nu är hon mindre underbar då hon springer till och från toan och spyr, antagligen matförgiftning.. Så jag har spenderat de senaste timmarna med Kerstin i skogen och plockat blåbär och hjortron. Kanske inte det smartaste valet då jag har ryggbesvär just nu, menmen =) Nu vankas det blåbärs paj av det ny plockade, mums! Otur för Cissan att inte hon är så matsugen, höhö =)
Gårdagen med många gänget var minst sagt underbar den också! Både barnen och de vuxna är sååååå otroligt snälla och omtänksamma. Två av ungarna (inge illa menat mot de andra två) är de mest uppfostrade och trevligaste barn som jag känner med tanke på deras ålder. Sådanna ska mina barn vara när jag bli mamma!
Nu ska jag hjälpa kerstin att rensa lite, sedan ringa efter Kim så jag kommer hem och kan sätta mig vid min underbara bok, The twilight saga you know.. =)
Puss å hej!

Dagens

Idag ska jag åka till mormor och Lennart i Stavsätra och får sedan påhälsning av Mångsa klanen. Det blir superduper tror jag. Idag kommer jag åka hem igen så kommer inte kunna skriva nå inlägg, trök. Därför berättar jag på förhand hur resten av denna vecka kommer se ut:

Torsdag- Båtåkning på Ljusnan med Cissi =)
Fredag- hundvakt åt mormors två monstrar som jag tror jag kommer bosätta mig med nere i båthamn och förhoppningsvis lite sällis med Emma.
Lördag- Diska på Harsa fr 11-? Antagligen framåt 20.00 eftersom jag är med tills dom stänger. Sedan beger jag mig direkt till Sidskogensdansbana eller nått och dansar hela kvällen med dom som är frivilliga! höhö
Söndag- Är jag fortfarande i sidskogen så då skriver jag ett inlägg!


Längtar utomlands igen.


Tisdag.

Måste säga att det känns skönt att sommarjobbet är avklarat! Nu har jag bara skrapning och målningen hemma hos farmor&farfar kvar och lite extra knäck på Harsa som vanligt. Är uppbokad som diskare två helger framöver, hittills, men hoppas på mer helger och vardagar (helst helger då man tjänar mer) så jag får pengar till utlandsresan som vi planerar!

Nu håller jag på att chatta med Emma på facebook så mycket så jag kan inte koncentrera mig på vad jag ska skriva i bloggen och till henne. hehe, så nu kastar jag in handuken och säger godnatt! Eller hörs senare.

Day one.

Igår var det första arbetsdagen på Harsa, skönt de å =) Jobbade från 11-20.30 typ, och måste säga att det lätt var den roligaste arbetsdagen! Slapp bara stå i disken, utan fick hjälpa till att plocka in och ut mat, hålla koll på lite saker i matsalen och till och med hjälpa till och fritera pommes och vispa grädde! *happygirl*

Nu ska jag kolla på lite resor sedan bege mig igen! =)

Länge sedan.

Nu var det runt tre veckor sedan som jag senast skrev ett inlägg. Haha gud vad tiden går snabbt! Ändå har förvånandsvärt många besökt min blogg fast det inte har funnits någonting nytt att läsa om! =) Har tänkt lägga ner bloggen totalt eftersom vi inte har varken dator eller bredband hemma som gör att jag inte kan gå in och blogga så ofta.

Vad har hänt sedan sist? Det var ju runt midsommar så..

Dansen var rolig dansade grymt mycket. Lika så viskvällen som jag spenerade tms med Patrik Eve och Kim i korv/lotteri"ståndet". Jag har jobbat tre hela veckor på Stene som jag gjorde min sista dag på igår. Idag har varit min enda lediga dag på en vecka så jag har laddat om batterierna för att avverka två pass på Harsa denna helg. Full rulle alltså! Har tröttnat lite på att det är min tredje vecka i rad som jag jobbar.. Till veckan ska jag börja måla hemma hos farmor och farfar för att sedan, förhoppningsvis få måla i morfars stuga. Jag kommer ha fullt upp tills jag börjar skolan igen.

Jag har även klarat Jägarexamen. Nu är jag jägare, inte bara i huvudet, utan också på pappret. Det enda som saknas är vapen&licens, men det kirrar jag när min ålder kommer ikapp mig.

Igår var vi på Jocke Smålännings framträdande i Färila. Jisses vilken gubbe! Ett STORT plus var att han frågade mig vilken färg på de lerduvor som han skulle skjuta först. Med tanke på att det var ganska många där och kollade. Ännu större blev det en kvart senare när han kom fram och bjöd upp mig att vara med i ett nummer, då tre ungar skulle kasta ägg över mig och han skulle sedan skjuta dom. Totally crazy! Oförglömligt helt enkelt!

/-E

RSS 2.0