Söndag!

I morgon är det looov!

Gårdagen spenderades med Emmsan i jacuzzin, och med emma+killarna i bilen tur och retur till Ljusdal! Mys!
Imorse
blev jag upphämtad av hjärtat som tog med mig till hans jobbarplats - Där ett hus brann upp. :( När vi var där och han tankade osv så kom ägarna till det fd huset. Fyfan vad hemskt det borde vara att bara förlora allt sådär :/ Usch..

Nu ikväll så skulle flickorna komma hit, men alla har blivit smittad av min förkylning så vi sköt upp det till ett bättre tillfälle då alla kunde och var frisk! Tyvärr så hade Kim redan bestämt att han skulle åka iväg är man nörd så är man, så kvällen spenderades framför TV:n med mamma och pappa med lite godis och stickning! haha =) Jag håller fortfarande på med min pippitröja, ska nöta den som fan nu så att jag får använda den i vinter!


Alltid
är du vacker
alltid ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i den
alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår
alltid bredvid mig, gör du mig så lugn ♥ 


Nu är det snart jul..

Hallo!
Idag har vi matte prov, det gick sådär.. Brandlarmet gick igång och vi måsta sitta kvar, bara för att vi hade prov, enda tills det började lukta rök, då fick vi gå ut! haha..
Tog hem lite grejor från farmor idag och började göra kransar som vi ska ha och sälja på Helsingegårdens julmarknad den 20 november! Tycker att det är riktigt roligt att hålla på och pyssla lite grann när man inte har något annat att göra!


Min krans..

..Vickans som mamma hjälpte henne med..

..och slutligen mammas hjärtformiga-krans!

Nu ska jag fortsätta med min tröja i väntan på hjärtat så kanske jag får använda den i år... =)

P&K Erica

Hemmakväll med mami

Hallo!
Hade ett jätte jobbigt prov idag, i Historia. usch.. blir glad om jag får G!
Nu ska jag sätta mig och kolla på TV och sticka. Haha, rätt coolt, har inte stickat på år och dar! men nu så! Ska göra mig en egen pippitröja om ni vet hur en sådan ser ut!


En sån här! fast i min storlek såklart! =)

Ikv är det sista avsnittet av Tylösand också. =( Tjohej!

P&K Erica

Info & lay..

Sitter på lektion nu. Ska göra ett test men läraren kommer aldrig, så varför inte gå in och skriva ett inlägg? =)
Halloween kaaanske är räddad, tack och lov iså fall. Vart berättar jag inte än, eftersom det inte är bestämt och är en "privat fest" hehe. ÄNTLIGEN börjar lärarn närma sig...... [sick and tired]

Historia prov snart, känns som att jag inte kan ett dugg -.- Få se hur det går, hej så länge!

P&K Erica

History..

Forntiden
Grekland
Romarriket
[En hel kvällpluggning..]

Saknar mitt älskehjärta som jag bad att inte komma hit för att jag skulle plugga. Kan säga att jag ångrar mig en del.. Menmen.

Usch...

Hatar tisdags morgon i skolan.. Först har jag lektion. Sen när jag har en timmes rast, innan lunchrasten, så är jag helt själv!! :o Linnéa, Emma eller Kajsa har lektion. Inte ens Sofia eller Linnea har rast.. :( Det suger. Inte har jag batteri på telen heller. This sucks.

Nu HELT PLÖTSILIGT så ska inte Kim ner till Stockholm länge, varför fattade jag inte riktigt... Tror han skulle iväg och jobba i Furudal fr Torsdag-Söndag. Less jag blir, som tur så bokade jag inte bussbiljetter, tänkte vänta tils idag så nu får jag se hur det blir med allt. Det suger, det också, om det inte blir något :( Har verkligen längtat till att få åka ner till mormor! ♥ och kolla på lite kläder.. hehe!

P&K Erica





Nu ska jag....

..gå och sova!

Imorgon, Tisdag- Tyskaprov
Onsdag- "pyssel" med farmor
Torsdag- Geografiläxa
Fredag- Ekonomiprov, Matteprov.

Jag drunknar i plugg....

P&K Erica

Sindbad Club Aquapark Resort

bokat & klart
längtas
12 april 2011
egypten
-


Måndag 25/10

Idag har dagen varit... lite annorlunda kan man säga, vad som har hänt nämner jag inget om. Förutom att min kille har varit en guldklimp! Pusspåre

Förkylningen har fortfarande inte släppt.. Förhoppningsvis piggar jag på mig snart! Nu ska jag ut på Härjedalingen och betälla biljetter till Stockholm! Härligt =)
Läste just att Gaybloggah ska till Järvsö nångång. Kan inte hjälpa att jag tyckar att det är lite coolt! Få se hur mysigt det är här! hehe

P&K Erica

Fett chill..

Nu är en lektion avklarad, nu återstår 2 timmars HÅL sedan två till lektioner... Längtar hem till sängen.
skägg

P&K Erica

Helt vanlig söndagkväll..

Nu börjar jag samla på mig vuxenpoäng.. tycker då jag! Köpte ett par fula men varma vinterskor! Unbelievable! och jag betalar räkningar, vilket jag har gjort i ett snart ett år men! Känner mig lite vuxen.. =) Gick ut på isen första gången för i år för några timmar sen! hehe =) nu ska jag sova! Godnatt

Nu är det bara en vecka kvar till lov! sköönt. försöker att övertala hjärtat att jobba på Råsunda, men det verkar inte som att han vill.. Hoppas att vi åker ner ändå!

P&K Erica

Shopping i Sundsvall

Jacka från Cubus

Skor från Dinsko

As söta örhängen från Glitter!

Örhängen från HM

Lite större örhängen från HM+ett par diamantformade örhängen!

Dessutom köpte jag ljus från IKEA!

Shoppandet kändes i plånboken.. Men nu har jag iaf köpt in lite saker inför vintern! Ha den bra!

P&K Erica

Lite trött..

Känner att jag inte uttrykte mig riktigt igår.. Jag hade feber (märkte jag när jag kom hem) och var väldigt trött i huvudet, därför var det ortooligt skönt att åka hem från Emma! hehe
Igår när vi kom hem så gjorde vi glassdrinkar, varmamackor och spelade spel! EN riktigt hemma kväll som var riktigt länge sedan! På en lördag visserligen, men jag var ändå sjuk då =)

Idag blir det bara att ta det lungt, plugga lite och få mig en tillfrisknande sömn tills i morgon!

P&K Erica

Sundsvall and back! =)

Var till Sundsvall idag med Emmmmsaan! =) Köpte lite grejor där! Sitter just nu och VÄNTAR på att mamma ska komma och hämta mig från Emma, och riktigt längtar! faktiskt, hehe nu kom dom hejdå!

Den bästa man kan ha


Jag love you helt enkelt! Mitt älskling :D


2010-22-10

Hej allihopa!! Nu är internet tillbaks i sidskogen! Härligt, då kanske mitt bloggande sätter fart igen med lite tur!
Har inte haft någon ork att blogga, och inte tänker jag säga något om dom gångna dagarna förutom att jag och Emma var på bio igår! mys.
Ikväll blir det utgång med flickorna (emma, Linnea och kasnke sofia), vi ska bara käka lite och dra på hockey! soft =D hejdå!

P&K Erica

Bad hairday...

Ojoj vad jag är dålig på att uppdatera.. =) men det orkar jag inte bry mig om! =)

I helgen var Emma, Linnea, Sofia, Linnéa och Kajsa hos mig! Det blev lite mys med flickorna och dessutom en väldigt god middag! På natten åkte flickorna hem och jag& Emma ringde boysen som mer än gärna -not- ville komma! Men dom kom iaf! Igår hyrde jag och älskling 2 filmer som vi låg och kollade på, eller såg iaf på hans, inte min :(

Till helgen blir det hockey och bandykvällar med Emma, Linnea och Sofia! (<3) underbaringar!
Dessutom en tripp till sundsvall för lite vintershopping. :D

Gud vad jag hatar äckliga människor. Tyvärr såg jag en nyss så nu är min dag förstörd typ.         .
Inte blir jag på något bättre humör av att veta att det inte blir någon röstning på lucian.. SUCK.

Man ska inte blogga när man är på dåligt humör, så hejdå!

P&K Erica

Idol!

Är faktiskt lite förvånad över hur Lite blogginlägg jag lägger upp.. ojoj, hinner knappt sitta vid datan! hehe, men det kanske å andra sidan är bra! Zackos börjar bli lite piggare nu och orkar gå runt och vifta på svansen! hehe, i morgon (i bästa fall) ska jag lägga upp en bild på halsbandet som jag köpte till min kära hund. Haha.. Hejdå!

P&K Erica

Burhan =)

Idag blev den en snabb skoldag för mig! Var i skolan i ca.. 45 min? =) haha soft!
Nu ska jag sätta igång och städa! om jag orkar...

P&K Erica

Torsdagskväll!

Nu ska jag gå och lägga mig! Sitter och borstar tänderna och ska strax bädda på soffan, pussåhej!


Imorgon träffar jag denna böna ♥


P&K Erica

Skogsnatt!

Åh. Känner mig så glad! ganska iaf! Nu snart ska vi beställa biljetter till Egypten! Jag och mamma tänkte göra det ikv, men så frågade hon Emma-Stina och Christian om dom ville hänga på, och det ville dom! Så just nu håller vi på att ragga folk till resan! Pratade med mamma medans jag hängde tvätt och sa att nästa gång vi åker utomlands kanske jag i bästa fall är runt 19, så nu när vi åker så ska jag festa loss! Ojojoj vad jag längtar! Jag är ju ändå 17 när jag åker satt.. =D

Har just bakat kladdkakemuffins! Mumsis, ska kolla efter kläder tills i möra sen ska jag nog gå och lägga mig!
Imorgon får jag ca 1 timmes sovmorgon, skööönt! ska somsagt till vetrinären klockan 9 så strax efter åtta kör jag utför gårdsplan!


P&K Erica

Lite smått pumsen.. =)

Usch vad tråkigt det är att vara ensam.. suck och pust...
Kim är med Tomas och spelar data (vad annars?), själv sitter jag här och kammar igenom håret för det ska klippas! Imorgon åker jag tms med mamma till ljusdal för att kastrera mitt sista och äldsta ♥. Ska vara med när han sövs, sedan ska jag åka till skolan.

Vad gör vi? Nu kör vi! Lördag bokad med lite middag och myskväll med massa underbaringar!! =)


Torsdags morgon!

Sitter på skolan och ska skriva ett "arbete" om hälsa. Inte riktigt skriva eller jaa, har rean skrivit den så ska bara skriva över.. aja, hejmed er!

Hemkommen!

Vrit ute och jagat hela fm och lite in på em =) nu orkade jag inte skriva mer för nu kom hjärtat!


P&K Erica

Uppe före tuppen!

Gårdagens premiärjakt gick inte så bra för varken mig och pappa eller vårat jaktlag! En stor tjur blev det iaf på tiotaggar! Tack vare att våran hund jollade sig i början på dan, så fick han inte tag på två st älgar förrns alldeles innan vi skulle sluta.. Dessutom fick jag och pappa gå upp-ner-upp igen för ett berg bara för att zacko stack ifrån oss. Det kan jag säga, känns i vaderna!!
Om en timme ska vi ha släppt hunden, vi ska idag jaga med Mynta så nu snart ska jag gå pch göra mig iordning inför dagens jakt! Wish me luck! Hejhej


P&K Erica


Dagen före äljaktsdan!

Inatt vid 4 tiden ringde en ganska trött kim och väkte mig ;) då var han påväg till mig, så då fick jag gå upp och öppna åt honom, sedan somna i hans famn, finns inget bättre! =) hehe tidigt i morse, eller rättare sagt vid 9 tiden väcktes vi och kim åkte ner till Axmar eller vad det heter, och jag åkte ut med pappa och sköt in bössan tills imorgon! =)


P&K Erica

01.28

Nu har vi spelat färdigt Monopol! Mamma vann såklart, sedan kom viky och sist, även om jag inte vill erkänna kom jag..
Chattar lite med Kim på sms och försöker att få honom att överge spelandet och komma och sova hos mig! för han kan ju bara glömma att först spela, sedan komma hit och krypa ner i mitt täcke.. öö, no way!

Åh hatar när kim är såhär spelnördig.... :(


P&K Erica

=)

Livet är kort.
Bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le! Godnatt


P&K Erica

Geffle

Idag var jag, Kim och Sara, m.fl till Gävle! En tripp till sjukhuset blev det, sedan drog trion ner till stan och handlade lite =) Eller jaa, vi köpte en varsin pryl =)

suck.. orkar inte knäppa kort på tröjan och lägga ut, och inte hittar jag den på HM;s hemsida.. Det är iaf en "magtröja" som det står 94 på, vilket jag tyckte passade mig!

DAGENS DISS även om jag aldrig gör sånna

Kommer att vara ensam i kväll/natt igen.. Kim ska som vanlig spela dator.
även om jag denna gång "valde" det. Skulle varit med Emma & Co, men tycker att jag har så mycket att göra.. =(


P&K Erica

Trött. Väldigt trött!

Sitter nu och skriver mitt sista inlägg för idag. (klockan är visserligen 23.56 haha)
Saknar Kim. nått otroligt :/ Hatar att sova ensam.. eller ne, älskar det igentligen, men inte i mitt rum.. då känns det så ensamt liksom. Usch och fy! Hoppas att jag vaknar i natt lr i morgon och ser att han ligger bredvid mig! Jaja, nu ska jag gå och borsta gaddarna! Syns och hörs!!

2010-10-08

Kvällen började med en familjemiddag hos min kära svärmor & Co. Sedan, efter att Kim sopat och så, så skjutsade han mig hem. Nu är han hos Tomas, och jag ska strax gå och sova. Imorgon blir det nog till att åka till Gävle.. hörs!



Im not an actor im not a star,
and i dont even have my own car.
But im hoping so much you'll stay.
That you will love me anyway.
Anyway


Erica


Evan och jag!

Nu är jag hos evelina, jag är hungrig och trött. sleep tight as well! bye


Godmorgon!

Igår kom älsklingen och hämtade mig från skolan, så slapp jag att åka buss! tack för den
Kim skjutsade mig hem till Lena och sedan kom mamma och hämtade mig, eller jaa, det var ju jag som körde! :D Efter att ha ätit och så, åkte vi till Tomas, sen sov vi hos Lena. nu ska jag fortsätta att jobba, hay!

Cold

Är hos tomas R, jag och hjärtat! =) Strax blir det kungarna av Tylösand! hejaheja!

Information och Layout

Sitter på info&lay och tränar fingerställning.. =) Börjar gå riktigt bra nu! hehe, efter denna lektion SLUTAR jag! soft.. skriver ett inlägg i kväll ist, nu ska jag fortsätta här!

1 år, 5 månader.

Ojoj, vad tiden går fort, när man har roligt?

Älskar dig Kim Ädel <3


Just the way you are

Känner mig lite trött.. Saknar mitt hjärta, även om jag träffade han i morse (a) nu ska jag dra iväg och käka, hejdå! :) haha

2010-10-03

Ojoj vad jag är dålig på att blogga! Men kanske är det bra också, då betyder det att jag inte spenderar allt för många timmar vid datorn! ;)
Fick veta vad jag får i julklapp, omg vad mina föräldrar är generösa, tack!! Kändes att det lättade lite grann! nu ska jag krypa ner hos min gosiga pojkvän. Hejhej!

RSS 2.0