-

Ikväll blir det umgänge med Evsan! greeaaat!


"Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?

Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight?"


"Vill du dansa om jag bad dig att dansa?
Skulle du springa och aldrig se tillbaka
Skulle du gråta om du såg mig gråta
Skulle du rädda min själ i kväll?

Skulle du darra om jag rörde vid dina läppar?
Skulle du skratta oh säg dessa
Nu skulle du dö för den du älskar?
Håll mig i din famn ikväll?"

DET OOOOOOKÄNDAAA

Usch.. FAN vad drygt att sitta hääer.. skulle kunna åka till sidskogen om det inte vore för att jag inte vill sova ensam där.. :p får helt enkelt vara kvar här och tycka synd om mig själv!

Till dig

Evelina din toffel, skit i Patrik en sek och umgås lite!!!!!!!!

Rysningar as hell!

Uschhh! Fy fan vad jag fryser :s shit min näsa har domnat bort! :o kanske för att jag sitter i ett kallt garage, får helt enkelt skylla mig själv! Kim är inte här [som vanligt host*] så jag funderar om jag ska ta en promenix till järvsö och köpa glass eller något sånt gott och hälsa på eve.. hmm.. njaa vet inte riktigt än ;) Eller det kanske går någon buss snart? :D kvart över fem, vet inte men vet iaf att busskortet går ut om tre kvart, så hinner nog inte -.- .. får hitta på något annat som är lika tråkigt då, heeey.

Love ♥



Tog en liten paus från bärplockandet. La oss och vilade i solen =) ♥



Tycker att jag och min pojk är sååå duktiga!






-Bara en liten bild för att visa hur duktig Lillan är :D -

Girls just wanna have fun

Gårdagen spenderades hos Tomas&Johanna med mycket gotta och skitsnack =) verry mys.
Idag var jag och hjärtat ut i skogen och plockade lite bääääär! riktigt skönt att komma ut i naturen faktiskt, dessutom tjänar man lite pengar, ha-ha. Idag var jag och Kim och kollade när vickan spelade fotboll och stog ute och frös! =)
Glömt min väska+geografibok hos Lena, så imorgon geller det att vakna tidigt, fixa i ordning sig i tid dessutom, sedan fara hem till Lena och läsa sidorna ur boken.

Nu ska jag gå och skölja ur mitt hår och hoppa i kojs, där hjärtat redan ligger, tjo!

Björnjakt utanför Bjärvsö

Då var det dags igen!
Årets första björnjakt för min del! -Fast vi har inte sett att jag har kommit upp än-
05,00 är det samling i byn, blir kanon de!







Bärplockar'N



Thumbs up (y)


Mysipys

Om en stund, eller om ett tag så kommer bubbi och hämtar mig så ska jag åka till Johanna! Tror att Kim och Tomas sedan kommer, men vet inte riktigt än hur det ser ut, men mys blir det! =)

 


+ 2 bh;ar är beställt! =)


Värde..

Sitter hos Lena nu, sov över hos Tomas inatt så skjutsade kim mig hit, medans mina kläder och stuffs är kvar hemma hos Evelina.. streckpunktstreck
suck säger jag bara, värdelöst

Lite, men mättande!

Just ätit lite mat, yum yum!
Tänkte ta en sväng ut i skogen, men klockan skenade iväg, så jag tror att jag sätter på musik, städar och väntar på hjärtegullet istället..! =)

Imorgon blir det födelsedag, ska inte säga vem som fyller, jag lovar hehe men grattis!

Nytt inlägg

Är med Evelina, idag igen! fast denna gång blir det lite sleeptime as well! :D
Nu orkade då jag inte skriva mer, haha =)

Hemkommen!

Dagarna i skolan är härligt korta tycker jag.. Det känns fett bra! hehe, igår gick vi i en halv timme, och idag gick vi 09,00-11,30! Men snart börjar allvaret antar jag......

SPEI09

Usch och suck å blääää.. har glömt bort att det är såhär jobbigt att vakna tidigt.. :( Idag blir det lekar med klassen PLUS alla andra på SP, ännu större suck...

så underbart good

Kvällen spenderades i en stuga mitt ute i skogen med Emma Borg, Sofia Rolfhamre, Moa Lindqvist, Kajsa Aune, Linnéa Olsson! Sjukt roligt (var det faktiskt) som måste göras om. eller ja, vi ska umgås igen, fast då med Linnéa P aswell! ♥

Min mage kurrar så sjukt mkt.. :( bara kim och markus slutar spela så kanske vi kan åka in på järvsö och köpa något! =)

EricaMargarethaLing älskar MatsKimLennartÄdel sååååå mkt.
Även om han inte vill skjutsa mig till Järvsö just nu ♥

I want a ticket to anywere

Kims familj är sååå underbara..! Kanske det är något som ligger i släkten? I morgon ska jag vara med Emma, Sofia, Linnéa, Moa, Kajsa och kaaanske Linnéa P. Vi visste inte vart vi skulle vara, så jag frågade lite ppl. Då erbjöd sig både Sofia och Lena att låna ut sina boende, åsså så fick vi vara i Sofias pappas sommarstuga. asså hur gulligt är inte det då? Att alla ställer upp på en! Å vad jag tycker om dom! =)

Läängtar tills i morgon! ♥

Jag är så glad att du är min

Sov hos Emma inatt, riktigt roligt att umgås med dig stumpaaan!
Sedan hämtade kim mig så drog vi till ljusdal där han köpte en tele (me want!) åsså skulle jag köpa ett par skor, men så blev det förstås inte..
Imorgon blir det till att umgås med lite mysiga tjejor, gud så kul, men var vi ska vara, men det visar sig!

-Inte bara för att emma vill ha en likadan, meeen-


me want!!

fuck HIM

om en halvtimme drar jag hem till emma och spenderar kvällen med henne! ska bli så skönt.. imorgon har jag ingen aning what to do när emma åker till bollnäs.. menmen, det löser sig alltid!

Erica [bästishjärta] Emma

mushrooms

Igår var jag och pappa ute med mynta in the woods of sidewood =) Då sprang vi på några riktigt fina kantarellställen! svamp till frukost, lunch och middag hädanefter! ;)



Idag kommer kiiiiiim! det har han lovat, så det så!
/-e

Let's see..

Blev aningen kär, men vet inte riktigt....ska jag slå till? eller kanske leta vidare?



får sova på saken, nu ska jag gå och äta kvällsfika och sen sova, godnatt alla! (ni kära femläsare som läser detta haha)

flyg över ängarna

Kim kom upp en snabbis, och då skojar jag inte, en snabbis! :/ så fick/kunde jag inte åka med så då var det bara att bita i det ledsna äpplet och gå in.. resten av kvällen spenderas nog framför datan, finns inte så mycket mer att göra i sketna skogen.. stor suck* tror att jag ska fördriva tiden genom att trycka på knappen "Lägg i varukorg" godnatt!

Jag är ensam och jag behöver dig nu

"/


It's alright because I like the way it's hurt

Jag som var taggad på fredag, så kan jag inte vara med.. :( men jag vill liksom inte missa premiärjakten heller så. Det är som det är, om dom inte vill "ändra" och vi träffas på lördagen, det tycker jag låter awsome! hehe

Tur att man har föräldrar som ställer upp och skjutsar, får man sova utan kim inatt IGEN.. suck, längtar tills jag flyttar.

Borta bra men hemma bättre?

Nu är jag Fett taggad, med stort F på fredag!! även om vi inte har betämt något, utan bara pratat på, så blev jag väldigt suger på att hitta på något innan skolan börjar! Hoppas bara att alla kan! =D nu ska jag städa, hejhej!

Ben and Jerry's



smaskens! sitter hos lena och äter av glassen som jag köpte igår!

Jag har lite panik ångest.. vet inte vad jag ska göra ikväll.. :( min kille vill inte vara med mig, och jag vet inte om någon annan har tid heller, som inte jobbar i morgon eller något :( antar att jag får åka hem till sidskogen då :/

Uppe med tuppen! för andra gången =)

Nu har jag varit duktig, jag är van att kliva upp vid 12-12,30 om dagarna, så nu blev jag lite stolt att jag fakrtiskt vaknade halv åtta, helt själv! Glömt min tele (som vanligt) i sidskogen så därför hade jag ingen väckarklocka, men vaknade endå =) jaja, över till något annat.
Idag ska jag, Eve och Stina åka till Ljusdal, min skola, där evelina senare ska börja och det kommer att gå BRA! När jag ändå är i Ljusdal ska jag nog passa på att köpa block inför skolstarten. Känns lite konstigt att hela sommarlovet har packat ihop och gått och om en vecka så står man där igen och ska gå i 2;an.. ojojoj, jag har inte tänkt på det viset än, men nu råkade jag göra det.. :s

Nu ska jag gå och ringa kim och fixa det sista innan jag drar, hejdå! /-e

I'm a little drunk and I NEED YOU NOW!

Imorgon ska jag och eve till slotte! "visa" henne runt lite grann, sedan ska hon klippa sig åsså ska jag få se hennes lägenhet! härligt bra, men nu ska jag ta med min pojk och gå och lägga mig! godnatt (:

Till dig



Varenda timme, varenda minut
du ger mig kraften som aldrig tar slut
varenda timme, varenda sekund
inspererar du mig, inspererar du mig. v

Grymlings - En kärlekssång

När jag hör den låten så tänker jag på dig, att det är min låt till dig. /-e


My hips don't lie

Igår var det partaj i sidskogen! själv tyckte jag det var roligast att sitta och spela spel och sitta och prata i rummet! hehe vad boring jag låter.. =) tyvärr tyckte jag att kvällen blev liiite för sen, klockan 6 sa jag och kim godnatt till varandra och jag hann nog inte mer än lägga huvudet på kudden innan jag somnade, kändes det som ialla fall (:
Ikväll sover jag och hjärtat hos Lena. Men nu har jag INGET att göra, vill hitta på något med kim, men han vill nog bara sitta vid sitt cs om jag gissar rätt :( i morgon blir det ljusdal med eve! =)



Härligt med liite värme!

Hallåå

Båtturen igår var underbar, jag menar det! ett tag blev det VÄLDIGT blött, men då drog vi hem och bytte lite kläder, sen vidare hem till Pelle och kollade på film, I am legend och 8 mile. super!
Hela dagen idag (från 9-6) har vi hjälpt gammelfarmor att flytta! fett jobbigt, men nu avklarat!

Biggan och morgonrocken fortsatte..

känner mig måttligt irriterd just nu.. -.- måsta bara säga det! Som tur fick min rubrik mig på bättre humör! :D
jaja, gårdagen spenderades med BästasteEmma hemma hos henne enda tills klockan ett, då gick vi ner och åt lite natt fika och Kimpen kom och hämtade mig, stackarn (eMA) var vaken så länge för att jag låg och kollade på Livet (i en)enligt (T)Rosa och hon som skulle upp och jobba i dag.. hoppas inte att du somnade med penseln i handen!

ikväll ska vi iaf ta en tur med Pelle Strid och hans båt! kanske det blir ett dopp i det blå också, härligt! Får se om jag åker hem till mor och far något också, har inte varit hem eller pratat med dem på 2 dagar.. kanske dags att visa upp sig nu då! (:

E-K

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Vad vore jag
Utan dina andetag
                                            /-e

`Ädelt´

Gud vad jag inte har orkat blogga.. skulle bara skriva det här för att visa att jag lever.. hehe hare!

No leaf clover

Upptäckte just att jag inte har någon skjuts till järvsö (även om jag är i Myra) och ska till Järvsöbaden klockan 5, så jag ska snart börja vandra ditåt så jag hinner dit.. :) dessutom har jag inge batteri i telen nästan, så kan inte hålla någon telefon kontakt med någon.. förhoppnigsvis får jag lift när mina päron kommer, om jag inte redan är framme då! hehe /-erica

Ändrade planer!

Tanken var först att jag skulle fixa skjuts hemmifrån för att komma till sidskogen och åka till Alkanäs, men nu när inte det funkade så funderar jag istället på att hitta någon som vill följa med mig till Mines nu när det är så fint väder! Känns inte som att det kommer att funka nu när Evelina inte visste om hon skulle med eller inte.. sucksuck.
SUPER att man är fast i Järvsö nu istället för sidskogen, där man för en gångsskull önskar att man var.. :(

The moon's my teacher, and I'm her student

Nyss hemkommen från en kväll på torön! eller ja, en fisketur iaf =)=) åkte dit, fick napp och en gädda, sen knatade jag och emma över bron och köpte oss en varsin glass och satte oss ner för att prata lite! härligt att få några ensamma stunder med dig gumman.. hehe, sitter hos lena nu och ska snart gå och lägga mig och sussa.

Imorgon; vid fem tiden blir det lite aktiviteter med släkten plus alla andra som är bjuden till kusins bröllop på lördag! Dessutom fyller min morbror år..
Lördag; Bröllop på dagen, sedan fest på kvällen och in på natten.. känns som att jag kommer ha fullt upp och inte kommer hinna att gå in hit och skriva något.. det märks, godnatt people

Painting

Nu blir det till att måla med sväris i hennes kök! bilder kanske kommer upp sen, hare bra! =)

Uppe med tuppen!

Jadu.. i natt blev det inte så mkt sömn här inte.. jag skulle sova med kim i sängen som Lena hade bäddat upp åt mig, men så kröp kim ner as well, men oturligt nog buttade han ut mig, så jag somnade på golvet och sov där till klockan 05,00 sedan gick jag och la mig i soffan, men kunde inte somna om.. :( När kim skulle iväg och jobba lyfte han över mig till sängen (han lyfte verkligen som en prins lyfter en prinsessa haha). Hann knappt somna om innan Lena sprang runt och sa, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu. så då gick jag upp och tog ut en fågel som katterna släpat in, tyvärr var den skadad så jag fick gå ut och avliva den.. tro inte att jag kan somna om efter en sådan uppvakning! Det blir tidig sängdags i kväll istället.. Hejdå! ♥

OMG


suck*

Ingenting blir någonsin som man tänker sig. inte för mig ialla fall. så varför ens försöka? :/

The Baseballs

Ikväll blir det The Baseballs på stene! Får se om jag åker dit eller inte, beroende på vädret, men tycker att det ser ut som att vi beger oss ditåt! hehe

NU ska jag börja spara pengar! inge mer klädköpande, för nu har jag och älskling bestämt oss för att satsa på att åka utomlands nästa år =D fast vi ska bara satsa på att göra det, få se om vi har pengar till det då, för ingenting är bestämt än, men man kan väl hoppas? =D

best friends (L)



When everything is falling apart, then it's you who will stand beside me.

sånna som du ska man vara rädd om ♥

Laggning..

Sidskogens jävla internet är så bra så det inte går att ladda upp NÅ bilder.. stor suck*

I'ts complicated är iaf superbra! om man är lite deppig eller har tråkigt tycker jag verkligen att man ska ta sig en titt på den, ha-ha!
Boysen är ute och fiskar, sitter och väntar på att bubben ska komma hem så ska vi slänga oss i duschen! mums (;
Imorgon blir det.. kommer inte ihåg vad dom heter, haha! ska ialla fall åka och se på dem på stene, mysmys =) nu ska jag gå och leka nån sång lek med mamma, mormor och viky, hejdå!

Familjemiddag

I söndags hade vi våran traditionella famijemiddag, som vi inte hade haft på länge, helt vanlig förutom att Thomas och mormor var med för första gången.. mycket roligt!



Räksoppa  förrätt
citronglass  mellanrätt
Kyklinggryta m. potatis  varmrätt
kaffe och glass med kola och chokladsås!  efterrätt

-

I dag hade vi familjemiddag med våran fam. + mormor och Thomas. riktigt gott! =) försöker att ladda upp bilder på facebook, men det går inge bra, så fort jag gör det så börjar internet att lagga.. :( ska försöka igen! =)


20100731

Igår var det bröllop för Sofia & Niklas Engberg-Jonsson. Ojoj, vad fint det var, oförglömligt!
Efter maten och fikat åkte jag och emma tillsammans med brölloppsparetsungar hem till dom och mös i soffan, sedan sov vi där. =) Nathalie och Esmilee är så underbara, så det är så mysigt att vara barnvakt tycker jag!


Sara, Nathalie, Esmilee, Sofia & Niklas, Stefan

RSS 2.0