Hallo!

Har just ätit en super god hemlagad wook! Smask. Har fortfarade världen träningsvärk och rör mig som en gammal kärring, haha!!

Bestämde idag, kändes lite oklart sådär, att vi ska "fira" Linnéa med lite godmat (bara fika?) och mys pys för att hon fyller år! hurra, hurra, hurra!

Nu blir det då desperate housewives, bye!
Typiskt, var tydligen inge Desperate ikv :(

P&K Erica

Tired...

Igår var jag Eve och Emma mf.l på STARK! Dansade/tränade afro dans, och herregud.. Ojoj vad jobbigt det var! Känns på träningsvärken idag... Nu kom Linnéa och Emma så nu ska jag inte skriva mer, hejdå! =)

P&K Erica

Hemma från skolan..

Uscha, vet inte vad det var med min mage idag :/ Upptäckte att det var något fel när jag sminka mig och skulle gå ner till bussen, men åkte ändå.. På skolan kom Kim helt plötsligt och hämta mig så jag landade i Myra :) Tror inte att min mage har vant sig vid att jag har börjat druckit Nutrilett varje morgon. Förhoppningsvis är det bättre lite senare idag eller i morgon!
Nu ska jag gå och väcka Kim som har tagit en powernap på soffan, sedan skriva över Läsloggarna på datorn och skicka in!
P&K Erica

Första advent



När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas över att få fira advent.

You are my angel..

Vad bjuder kvällen på? Hua, jag vet inte.. vill hitta på något jätte kul, men har inte någon fantasi att komma på något att göra..


Hello bitches

Nu är vi hemma från hockeyn! Tyvärr blev det förlust, men det var trevligt!! Har fett ont i nacken, vet inte varför *sadface* så tänkte slänga mig i sängen! Men innan det ska jag ge en länk till mina kära vänninor^^ http://www.nailfun.se/  <-- Åh, förstår inte varför mina länkar blir vita........


Haha, detta är den såkallade ugnen tror jag! =)

P&K Erica

Eh hoppa i säng? =)

Ska gå och lägga mig nu, men först, Sofia, Linnea, Linnéa och Emma lisN up! Har pratat med mamma och har fått lite information, om typ allt förutom pris.. Tar med mig bilder i morgon (om jag kommer ihåg dom) så får ni se hur det ser ut! =) Kram&godnatt


Lägger upp en random bild på min snutte putte ♥

lutchia!

Nu har vi haft våran andra sångträning och vårat första uppträdande! Lite nervöst, men det gick bra :) nu är jag super trött! Sov ju bara 1,5 timma i natt så ska nog snart krypa ner i sängen!

03.30

Typiskt att sömnproblem ska komma när det som minst passar.. Aldrig mer att jag ska ta en sovmorgon om det är skola dagen efter! Har legat och försökt somna sedan 12-tiden men det går bara inte, trots att mina ögon svider som satan :/  Men eftersom jag ändå är uppe så kan jag passa på att plugga lite geografi och slänga mig i duschen! =)

Morgondagens fullspäckade schema:

08.00 Tandis
08.50-16.00 Skola
* Muntlig engelska redovisning i 20 minuter
* Stort geografi prov
17.00-20.30 Ska jag hinna käka, sedan luciaträning och iväg till
kyrkan för en kort "presentation" av luciatåget.

P&K Erica

Hjärtat ♥


Puss

24/11

Uscha. Jag är ork lös.. Vart har denna dag tagit vägen? Har suttit och läst och läst och läst och läst. Känns inte som att geografin kommer att sätta sig :/ Dessutom har vi engelskan tills imorgon.. Nu MÅSTE powerpointen funka, annars är vi ju körda.. *suck*

Ska ialla fall ta en paus från pluggandet och åka hem till Evelina och åka pulka, bara mitt hår har torkat och Kim har kommit hem och käkat så jag kan åka med han! *ler*

Nu kommer Kim hejdå!

Hemma hos lena...

Har just bakat pepparkakor med Essis, Lena och Sofia!
Nathalie har också kommit och ska läsa sin läsläxa för mig! =)
Sötnosar ♥
Kör en lång hårinpackning på mitt slitna hår!
P&K Erica

*Jag är en tönt som spelar counterstrike, och dricker coca-cola*

Dom som skapade dator kan ju skuta sig.


Du som är duktig på att gräva kan väl använda det till någonting positivt?

Dessutom..

Ett grattis till min idol, Hugo Rosas =D


Schnyggast

Tisdag morgon....

Nyss hade vi det fetaste provet i Tyska, helt oförberett.. suck på det.
Nu ska jag ha muntligt i engelska i 20 minuter. Gaah. Detta kommer att gå skit... Som tur så får vi vara halv klass och så redovisar vi i grupp, men än sen? HUA..

P&K Erica


Lite bilder från Helsingegården =)

På morgonen, början av dagen!

Några timmar senare! =)


Söta små saker från ett utställningsbord!
 

söndag..

Jag som trodde söndagar var 'slappdagar' men nejnej.. Jag och kim har sprungit runt hemma som idioter och städat! Men bra blev det =) Gårdagens julsäljning gjorde mig 950 kronor rikare! Tyckte att det gick riktigt bra, nästa är om två veckor på jössebo. Vi ska fixa fler kransar och då är också angelica med, men hoppas att det går lika bra! Fick nyss veta att jag skulle ha gjort några saker tills i morgon. På en dator och olyckligtvis har jag ingen.. så imorgon blir en lååång dag. Suck

pengar rullar in som det ska nu

Är på Helsinge gården och säljer just nu :) har sålt massa, så förhoppningsvis får vi åka hem snabbare! Annars är det hemgång vid sex.. snart kommer hjärtat, tomas och johanna, så skriver ett inlägg lite senare! Hejdå!

Torsdag

Hoppar över en lektion och sätter mig på en två timmars föreläsning! (Y) Hay!

Gud vad skönt att blogga från en dator..

har bara bloggat med telen hur länge som helst, och då går det inte att lägga till bilder..
Hua vad seg jag är! Det blev ingen skola för mig idag :)) Men självklart så bestämmer jag andra saker på mina lediga dagar, så någon sovmorgon, det blir det inte! haha =) Var iväg och passade Essis på förmiddan, tills Sofia kom hem vid nio tiden. Riktigt roligt! =) 

                         Sötpruppen

 
Essis; vem är det som kommer?
Kollade ut och såg att det var Sofias bil,
Essis; neeej, jag vill inte att mamma ska komma hem!
Sprang in på sitt rum och nästan grina
Essis; Dumma mamma! Jag vill vara med Arica! haha sötare unge än henne får man leta efter!!

Ikväll är det hockey, vilket jag totalt hade glömt bort, så får se hur det blir, isf måste man ju anstränga sig med smink... hehe tyvärr ska kim jobba hela kvällen, så får se hur det blir med allt.

P&K Erica

22:45

Måste bara säga att det SUGER att blogga på telen.. men ändå så gör jag det.. hah.. är hemma hos lena nu och har precis sett färdigt på pensionärs jävlar! Helt klockrent program, måste nog vara det bästa som har gjorts på svenskts tv! Man får verkligen sig ett gått skratt! Hah! Imorgon så är det SP-dag, men jag börjar känna mig lite sjuk *host host* så morgondagen spenderar jag tillsammans med busfröt Esmilee istället! Mysipys med massa bus =) Skulle dessutom behöva fara en sväng till dollar store, så förhoppningsvis så är kim pigg på att skjutsa mig dit imorgon =) nu måste då jag sova, godnatt! P&K Erica

Sömnsvårigheter..

Jag hatar att inte kunna sova. Framför allt när jag vet att jag ska upp tidigt morgonen efter och har en sovande kim bredvid mig, och en snarkandes katt på andra sidan.. tror jag måste införskaffa mig sömntabletter innan jag dör.. :-( gick och la mig tio, klockan är tolv så funderar om jag ska gå upp en sväng.. men vet inte riktigt ;-) uuuusch, vill sova nu! Testade att vända tempur kudden åt rätt håll som jag just insåg att den inte låg åt, så nu kanske jag kan somna ;-) hehe. Godnatt! Xoxo

nyvaken!

Är hos hemma nu. Och skapligt vaken! Hehe. Kim är i rossen med mass boys och åker skoter, men hoppas nästan han är påväg hit snart så jag kan åka och hjälpa mamma och farmor att baka tunnbröd! :-) nu ska vi ät frukost, hejdå! :-)

hellllo

Idag har jag bakat heeela dagen! :-) sedn bar det av till linnea p där vi kollade på film och liiite annat! :D hehe! Nu ska jag och emma sova så godnatt!

I hold you, I need you

För er som inte förstod mitt förra inlägg, så har min hjärna fortfarande lov så helgen känns som ett mini lov! Hehe glömde bara att skriva att i helgen ska jag sova så som jag inte fick göra på lovet! nu sitter jag och väntar på att kim ska komma och hämta mig, ska hem och binda några kransar tills marknaden. Suck vad trök! Ne, nu kom jag inte på något att skriva, så hörs mer sen!

helg!

Skön dag idag! Hjärtat hämtade mig i morse och skjutsade mig till skolan! Alltid lika roligt att se sura miner ;-) sedan hade vi prov och klassråd! Och nu är det looooov! (Enligt mig) Ikväll bär det att åka till Linnea för bullkalas, idol, kort spel och Förhoppningsvis ALIAS! åh jag är supertrött och essis är jättejobbig! =) den livfull ungen skuttar runt och vill bara leka! Apuh. Kim glömde telen här och den ringer hela tiden, nu ska jag sova en blund så jag orkar med kvällen! =)

10-11-11

Är i Järvsö nu, hos Lena. Vaktar huset tillsammans med Kim! =)
Lånade datan fram och tillbaks för att lyssna på en text till svenska provet i morgon.. -.- usch.......
Har läst igenom allt nu, så tror att jag ska ta och krypa ner i täcket hos Kimpen och mysa ner mig rejält!
Känner mig ganska opeppad för morgon dagen :p hua, det får helt enkelt gå som det går.
Ojdå, hjärtat hann visst somna innan jag skrev färdigt ^^ Godnatt!

Menårå..

Var somsagt till tandis idag, vill ha tandställning så att jag får raka tänder innan jag fyller 20 och måste betala! Men gissa vad hon säger.. "du har fått din chans och man kan inte hålla på och flytta runt tänderna hela tiden" :o jag har ju haft räls förut, men dom har gått tillbaka (för att jag inte skötte skenan) så nu vill jag göra det igen och sköta det! Menmen.. ska göra en skena för mina "nuvarande" tänder för att dom inte ska bli sneare.. usch vad jag hatar att vara hos tandläkaren :/

Godmorgon!

Hua vad mörkt det är ute, även om klockan bara är halv sju! Det har verkligen kommit jääättee mycket snö! Mitt lilla hjärta fick åka ut och ploga i går morse (6:00) sen så körde han på med en liten rast ända tills klockan ett i natt, så kom han hit och sov, och åkte halv sex i morse.. vintern är den värsta tiden, för då träffas vi inte just något på dagarna, sen så är han ute och plogar på natten.

Jaja, nog pratat om det! shiiit vad mycket klockan är!, ska till tandis idag och prata om tandställning, förhoppnigsvis får jag en!! Man vill ju inte gå runt med tänker som det ser ut som dom kastade in när man föddes....

P&K Erica

nu ni!

nu är det inte bara kallt, utan nu är gårdsplan full i snö! :D jätte mysigt, men lite jobbigt eftersom snön kom i natt=oplogat.. menmen =) lilla gubben åkte ut och plogade i morse den stackarn! Idag blir det företagsek. Prov och sedan utvecklingssamtal. Nu är det bäst jag kollar på vägen! (Hopps vi INTE kör i diket! :) P&K Erica

åh

Jag är inte inne här någonting och skriver och vet ni varför? För att jag har inge liv, mer än att plugga till alla dessa förbannade prov! It's killing me, SLOWLY! ah ja, såg att det säljs svartvinbärsglögg, mums. Nu börjar det närma sig jul! Kanske ska köpa en flaska? Sa det till kim men han varnade mig om att det kan bli förgiftat så kanske inte. Eller? ;-) nu ska jag sova! Min underbaring har "jour" så han sover i jarse :-( menmen får längta lite då ! Hehe godnatt!

Trött!

Nu har jag suttit och pluggat i snart 2 timmar tror jag. Eller kanske mer? aja, länge är det då, så nu ska jag gå och krypa ner hos min redan sovande gosebjörnkim! Nattinatti!!

P&K Erica

(y)

I have read a novel "A child called it"
Ah hay.

Photo

Ska snart dra från skolan->Järvsö->mammas jobb->"Fotolokalen" (bredvid Linnéa Skalberg!) Lite nervo, ah. Hua, tycker inte om att visas på kort nu mer, och speciellt inte när jag vet att det kommer publiceras i Ljusdals Posten och ALLA kommer kunna se.. he-he.
Ahja, kommer nog att gå bra, men lite tur. Dessutom fick jag nyss veta att Sofia ska vara med i Luciatåget i Ljusdal, förhoppningsvis blir hon lottad och då MÅSTE hon tacka ja! hehe

P&K Erica

winter

Nu är det vinter! Hua ja! Imorse när jag vaknade så var det tio minus! Usch. Fast på ett sett så tycker jag om vintern, det är lite mysigt, men lite för kallt! Idag aka jag fotas för lucia! Mys :-)

fortfarande vaken..

På detta lov så har jag somnat runt tio varje natt och vaknat vid sju-åtta varje morgon, förutom de två sista nätterna. Bara därför är jag vaken nu och INTE så himlans trött. Snacka om en stor suck! Gårdagen spenderades på kvällen hemma hos morfar och kajsas stuga där det bjöds på jätte god middag, glögg, vin, super god efterrätt och lite snacks för de "vuxna" barnbarnen! För engångsskull så räknades man som stor som blev bjuden på middag och inte som liten som får stanna hemma från fin middag! Haha :-) nu stänger kim av tv-spelet och ska sova, så antar att jag måste göra det samma! Puss och godnatt!

Trött som en tomat..

Nu har jag kört pappa fram och tillbaks till farmor för att hämta massa kvar glömda stuffs.
Men NU är bilen parkerad och ska ingen mer stans, för nu ska jag sova! Ska lägga mig och vänta på Kim som för tillfället befinner sig hos Erik. Dom tokarna ska ut på isen och angla i morgonbitti! he-he.. Godnatt!

P&K Erica

Färgar håret..

Har fortfarande inte släppt min blonda färg. Ska iaf vara blond under lucia, sen färgar jag mörkt igen! Eller..?





Resultat! Blev nog den bästa nyansen som jag har haft. Enligt mig då =)

Ikväll blir det hockey med älskling, skojj!

Ett år sedan..

Nu var det ett år sedan du gick bort..


(I grått till höger ♥) Miss u :(

5/11-10

Ettochetthalvtår idag med hjärtat! Puss söööötis!

Många fler år hoppas jag att jag får tillbringa med dig ♥♥

4/11-10

Ett år



'If I could reach the stars, I'd give them all to you'

Nu är jag glad igen! :))

Nu är allt fixat, puuh!

Snart blir det middag hemma hos farmor som fyller 70! Hurra..

Hmm..

Tror jag skapar en ny blogg.. för denna är helt fuckt up! Jag som ville lägga upp en bild på att Kim och jag har varit förlovade i ett år... :( Länk; http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0 För er som inte ser. Så synd. P&K Erica (gick inte ens göra kursivt...)

fuck.

Jag får nå sykbryt!!!!!!!!! Går inte att ladda upp bilder eller ändra text :@

=(

Hua var och knackade dörr nu för vi fick veta att en katt hade blivit påkörd. Vi hittade den som tur var och pratade med en tant som kom och kollade och ba; nee men är det lilla Frida! Men lilla du har dom kört på dig Frida! Osv.. kollade på mig och flinade och jag kollade på honom och försökte hålla mig för skratt!(vilket så klart inte gick, men jag döljde det iaf bra!) Ne, men det igentligen inget man skrattar åt.. synd att det var en katt :/

trök.

Jag har sjukt tråkigt. Kim håller på och gräver vid det huset som brann ner och jag sitter bara i bilen och väntar.. På vad vet jag faktiskt inte! Haha, men har någon vägarna förbi undersvik så kan ni ju slå en pling så jag får lifta till järvsö, haha ha det bra! P&K Erica

lucia!

ÄNTLIGEN har jag kommit på hur man bloggar på telen! :-) igår kväll när vi satt och käkade, så ringde det på telefonen hemma, så jag gick upp och svarade och ba ; Erica mitt i maten så var det en röst som svarade tillbaka hej madelene, är erica där? Då blev det lite smått pinsamt när jag fick säga att det var jag som svarade. Hursom hhelst så var det lions som ringde och frågade om jag ville ställa upp som lucia kandidat! Svar ja, så på måndag blir det fotografering! :-) najs :-) imorse vaknade jag vid halv sju och följde med kim till ljusdal :-) just nu ligger jag i hans bil och halvsover! Hehe hörs mer lite senare!

2010-11-03

Hua, som ni kanske har sett så håller jag på att göra en tröja, är inne på tredje raden av färger nu, så märker vi att det är FEL sorts vit färg..... Bara att riva upp. Gör om, gör rätt!

Imorgon är det en speciell dag som jag ska spendera med en speciell person! Puss på Dig :*

P&K Erica

tredje inlägget..

för idag, och klockan är bara elva!! Goz, har haft lite att göra ser jag! haha Dessutom har jag gjort om min design lite, vilket visar ännu mer på att jag har haft otroligt tråkigt!
Har man det inte roligt, så får man göra det roligt!

Taggad som fan tills på fredag, även om jag inte ens vet om vi får/ska åka till det stället som jag tänker, på, men man får väl hoppas?

xoxo Gossip girl
P&K Erica

Dead and gone

Språkade just med Kim, detta var det värsta han hade varit med om, men det hade inte visat nå fel.. Hur som helst så får inte han jobba något mer idag, så nu är han påväg hit till mig. Jippie ♥
Förhoppningsvis har Kim glömt att lämna in Beck filmen, så vi kan krypa ner och gosa framför den =) Uatn godsaker! haha ^^

P&K Erica

Good morning!

Jag har just vaknat och upptäckt att jag är ensam hemma.. Tråkigt, jag som ALDRIG brukar vara själv hemma. hehe, hade helst av allt velat följt med Kim till hudik, Men han åkte så tidigt och jobbade och allt blev bara krångligt, så jag betsämde mig för att ta min första sovmorgon på det här lovet! Tyvärr sov jag bara till nio, menmen. Bättre än 7! =)

Nu ska jag börja träna, nu ska jag verkligen ta tag i mig själv och sluta äta onyttigt (ska bara äta upp godispåsen som jag har i jackan först) och göra sällskap med kim och börja gå på gym eller något liknande! Vad gör vi? Nu kör vi!!

Hittade vääldigt gamla pics på mig på den här datorn;

 
 
 

HAHAHA, ni förstår inte hur mycket jag garva när jag så dessa två bilder!




P&K Erica

2010-11-02

Nu har jag ätit mig mätt på Sofias smörgåstårta, mums!
Tillsammans med Sofia och Co kom en liten flicka med, lite intressant med en snart 4-årig tjej som endast kan prata thailänka och ska göra sig förståd av en drös svenskar som inte kan ett ändå thailänskt ord! ojoj.. Men söt är hon då! =)) Kim jobbar kväll, så antar att jag kommer att få sitta här tills ikväll, då jag kan åka hem till farmor och farfars hus och vara kattvakt!

P&K Erica

Suck..

vad har man lov till om man ändå kliver upp klockan sex..? Hjärtat väckte mig när han skulle åka och jobba och bad mig att följa med upp för att jag ändå kunde somna om när han åkt (vilket jag inte kan).. Sen dess har jag varit vaken.. hehe. När Kim hade frukost rast kom han och hämtade mig så följde jag med till Ljusdal på ultraljud, röntgning av magen eller vad det nu heter. Det gick bra =) hehe.

Ne nu har jag inget mer vettigt att skriva, så vi hörs! =)

P&K Erica

Sitter nu hemma hos..

Lena som fyller år idag! =)
Hon och Simon håller på att baka tårta just nu (:



Åldern är bara en siffra, så den nämner vi inte! =)
Grattis!! ♥

P&K Erica

Du + jag = vi

Hjälper du mig så,
hjälper jag dig,
älskar du mig så
älskar jag dig,
gråter du så
tröstar jag dig
sviker du mig hårt så
löser vi det tillsammans.     puss


H ö s t l o v !

Idag har jag varit hemma hela dagen! Stört skönt! =)
Imorgon fyller sväris år! Då blir det middag hos henne, hurra hurra hurra!

Inatt blir det ensamt här i Sidskogen, Kim skulle sova hos Lena för att han jobbar över.. Trök! menmen, Angelica och Tomas kommer ikväll så antagligen blir det lite kort spelande, och jag fortsätter på min tröja! =)



P&K Erica

Detta gillas skarpt! =)

Bravo!

Pippin


Som ni ser har jag inte kommit långt, men snart så! =)

RSS 2.0