Shopping i Gävle.

Åkte iväg till Gävle och satte sprätt på lite pengar med flickorna, skönt det ibland också! Köpte de sista sakerna till balen och studenten, och lite andra onödiga saker.. =) 

HM & Bikbok

Accent

Skopunkten

Gina tricot

Kims fluga passar helt perfekt till min klänning!

Så kunde jag såklart inte låta bli att köpa något åt Sebastian, så denna gång blev det dräggellappar och en solhatt från Cubus! =)


Idag skulle jag egentligen följt med klassen till Sundsvall, men när jag vaknade imorse kunde jag inte prata för att jag hade så ont i halsen.. Börjar få ont nu igen så håller väl på att bli sjuk men vill verkligen inte det! Nu när jag har det allra roligaste framför mig; balen, studentveckan och studenten.
Jag får inte bli sjuk.-are.

Hel igen <3

Nu har äntligen älsklingen kommit hem :D
Ä L S K A R   D I G   H J Ä R T A T !

Soligt och fint!

Som jag hoppades så är det super soligt ute! Nu ska jag fixa mig ett glas vatten och och på med bikinin och gå ut och sola! Jag förtjänar verkligen det här, de senaste tre veckorna har jag knappt gått utanför dörren, bara suttit inne och pluggat, som igår, då visste jag inte att det var soligt och varmt ute förrns jag såg det på facebook vid tvåtiden! :o Jag är blek som ett lik, men det ska vi ändra på nu! :D

Bara att vänta..

Trodde aldrig tiden då jag skulle stryka allting på listan skulle komma. Nu ska jag ägna dagarna åt solning innan bal och studentdag vankas!



Känner mig fri.

Men så lyckades jag göra en tabbe.. Gick in och lämnade årsredovisningen till min handledare för att hon skulle skicka in den, men inte förrns jag kom hem kom jag på att jag glömt att skriva under, så på fredag måste jag åka till skolan- bara för att skriva på pappret..!

Öjes bal 2012

Sminkade och gjorde ordning håret på kusinen som skulle på bal =)
Å så fin hon blev!

Heh

Illa när man själv måste söka om "meningen med livet" på google för att veta vad man tycker ;)

Fredag

Det är fredag och jag tror att det är söndag, skönt! Då har jag två dagar tillgodo att plugga!


Tar en liten paus i pluggandet, smaskens!
Har gjort något jag aldrig trodde var möjligt. Jag har börjat älska té! Bara idag har jag druckit tre koppar, förut försökte jag trycka i mig lite grann, men nu tycker jag att det är riktigt gott! Alla dessa olika smaker som man kan välja mellan gör det 3 gånger bättre än kaffe!
Toppat med lite grädde gör det extra krämigt och supergott!

:)

Beställt mer löshår nu, s-könt! tyckte det är för tunt det håret som jag har nu. Har testat studentklänningen några fler gånger nu och visat den för Kim och börjar känna mig nöjd nu.. =)
 

Plutten kan nu för tiden sitta i knät, själv! <3

Pluggnatt.

Känner mig taggad på att plugga, förstår inte riktigt hur det går ihop om jag ska vara ärlig.. =) Har ett flyt just nu, så det är väl lika bra att fortsätta, imorgon kommer Kim hem så då kommer jag väl ändå inte vilja plugga? ;) Sen så är jag en natt människa som är piggast mellan 23-02 ungefär. Det stämmer ganska bra på klockslaget, så det är väl bäst att fortsätta innan jag blir trött!

Matteprov
Krönika
Affärsjuridik
Detta bara idag! ;)

Fick hem min studentklänning idag också, å shiiit va lite tyg det va på den om man säger så.. omg.. Tror jag ändå kommer att ha den, läre bara köpa lite saker till den.. =) Hihi

Testat!

Nu har jag gjort en testuppsättning inför balen! Mamma satte upp mitt hår och jag blev super nöjd! Ser exakt ut så som jag vill ha det.. =) Nu fattas bara några småsaker som jag ska åka till hudik eller gävle och köpa. Kommer bli asbra dethär.

Med studentklänning beställd, hår och klänning inför balen fixat så börjar livet kännas lite lättare! Nu är det bara 4 uppgifter som ska in till veckan som ska göras färdiga. Hallelujah.

Kirrikirr!

Nu är studentklänningen beställd! Pepparpeppar att den ser bra ut på!

Balkänslor.

Idag gjorde jag provuppsättning på Cissan inför hennes bal!
Först hade vi planer på att göra ett hjärta och en knut under, men..

..det blev inte bra så då körde vi på inbakade flätor och en slarvig knut.
Gjorde även en provsminkning!

 
Min fina kusin!


...

Mamma- Erica? När ska du upp?
Jag- Vad är klockan?
Mamma- Den är nio.
Jag- VA!? Jag skulle upp sex :o
Missa skjutsen ner åsså har jag prov idag... -.-

Känns ganska bra ändå!

Saknar mitt <3 som inte kommer hem förrns på fredag. Puss på Dig.

5/5-12

3 år med finaste idag.


Gick till baka i arkivet och hittade lite söta pics
Du åh ja hjärtat.

3/4-12

Räknade på mina dumma skolarbeten och kom fram till att jag har 9 inlämningsuppgifter, stora som små, kvar att lämna in och 4 prov att göra innan den 25 maj. Säkert kommer det bli ett å annat omprov oxå! Det sorgliga i det hela är att det endast är 14-15 skoldagar kvar och 22 hela dagar kvar :( Å då går två lördagar bort då jag inte kan plugga det minsta för att jag ska jobba.. =( Känner paniken som uppstår.. Menmen!

Det sköna är ialla fall att jag har påbörjat med alla uppgifter och är snart färdig med projektarbetet, vilket är den jobbigaste av dem alla tror jag! Lite text och en sammanfattning på engelska kvar bara! *Glad tjej*



I’m gonna live my life

No matter what,
we party tonight
I’m gonna live my life
I know that we gon’ be alright


Personalresan.

Var som sagt på personalresa mellan 29 April och 1 Maj, med världens bästa människor! =) lätt den roligaste kryssningen jag varit med om, 3 gånger roligare än studentkryssningen! Har bara några bilder så jag, som vanligt glömmer bort att knäppa kort..

Lördag- Besökte öjeberget där Engmans spelade. Det resulterade en fet baksmälla då jag kl 10 på söndagsmorgonen skulle åka 4 timmars buss :s

Hade konferens när vi kom på båten. Därefter köpte vi dricka på taxfreen, åt middag och sedan började festa. Dansade å drack till halv 4 tiden, sedan somnade jag&Evelina. Uppstigning vid nio för att gå runt i Tallinn. Hamnade på en pizzeria och då beställde alla förutom Eve en varsin pizza, alltså 6 st och upptäckte inte förrns de kom in att dom va skit stora och man inte orkade mer än 2 bitar av 4! 2/½ pizza fick vi ta med i doggybag.. Det va verkligen fetaste pizzan, bilder finns där nere. Sen va vi in på ett systembolag i Tallinn som mer liknade en svartaffär i en källare än en lokal sprithandel.. :o

Kom på båten igen vid 4 tiden och gick och la oss. Vilade lite för länge och börja fixa iordning oss och sedan började festandet-igen. Denna gång va det mycke roligare och vi höll igång till dansgolvet stängde, till 5. Sen tog vi med oss Bossen till hytten och åt pizzan som vi tog med oss och värmde den med en hårfön.. ;) La oss 6 och gick upp igen 9 och åkte hem, inte undra på att man va ganska sliten när man kom hem... :)

MEN KUL VARE.



Febrig å jävlig.

När jag vaknade på båten den sista dagen så kändes det som att jag var bakfull, vilket förvånade mig eftersom jag inte hade druckit så mycket. Men när vi åkte hem så blev jag snorigare och snorigare och när jag kom till sidskogen hade jag feber. Vi har ingen termometer här, men alla var överrens om att jag hade över 40 graders feber i går morse, så jag stannade hemma. Jag låg i soffan hela dagen, tror jag aldrig gjort det någongång när jag varit sjuk! Sen så var jag säker på att jag hade prov i marknadföring idag så jag tränade på instuderingsfrågor, synd eftersom jag inte hade det. Hade tänkt att gå till skolan idag, men eftersom jag inte har prov bestämde jag mig för att vara hemma då jag fortfarande har feber..

Det här är varför jag inte vill vara hemma. Bara för att jag har så bra närvaro så vill jag inte spräcka 100% å få sämre närvaro, har en liten tvångstanke att jag måste ha bra närvaro och gå till skolan.. ;)


Förutom att plugga och ligga i soffan så fixade jag oxå naglarna med pärlor eller vad man kan kalla det som jag köpte i Tallinn! :) Blev riktigt bra och jag tycker att det ser bättre ut i verkligheten! Ser mer barnsligt ut på bilderna än vad det egentligen gör.. :)

Puss å kram
nu ska jag skriva lite på psykologin- om jag orkar!

RSS 2.0